Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Landelijke biologische kookdemo's bij EkoPlaza

Gooische topkok Robert Boon leert Nederland gezond koken

Het is niet voor niks dat het gros van de top chefs de voorkeur heeft voor biologische ingrediënten. Met de pure smaak van biologische producten creëer je mooie gerechten die de zintuigen prikkelen. De Gooische topkok Robert Boon laat daarom zien hoe je ook thuis op een makkelijke manier gezond, gevarieerd en bovendien betaalbaar kunt koken met ingrediënten uit de biologische supermarkt. In samenwerking met het landelijke Kookstudio Gilde, waar Robert Boon voorzitter van is, organiseert EkoPlaza kookdemo's door heel Nederland.

Robert Boon en EkoPlaza delen de visie dat biologisch eten voor iedereen bereikbaar zou moeten zijn. Eten zoals eten bedoeld is, waardoor de smaak en kwaliteit behouden blijft. Door de samenwerking met de Gooische topkok kan EkoPlaza mensen inspireren en voorlichten over zij eenvoudig een gezonde maar culinaire maaltijd kunnen bereiden.De nieuwbakken EkoPlaza-ambassadeur is erg enthousiast dat het Kookstudio Gilde op deze manier een groot publiek kan bereiken. "Mensen zijn vaak erg verbaasd als ze bij ons komen koken. Ze denken dat ze, om op restaurantniveau te koken en te eten, uren in de keuken moeten staan met duurste ingrediënten. Ik vind het iedere keer weer een uitdaging om het tegendeel te laten zien", zegt de ondernemende kok.

Groene basis

Terwijl de koks van de kookstudio's hun recepten maken kan men vragen stellen, proeven en ideeën opdoen voor thuis. Zo nemen ze bijvoorbeeld groenten als basis voor de hoofdmaaltijd, in plaats van vlees, en daarom heen creëren zij een gezond diner.

De biologische kookdemo's zijn door heel Nederland te zien in de maand april en mei.

Gezonde Prijsweken

Robert is de komende tijd te zien in de landelijke EkoPlaza campagne 'Gezonde Prijsweken', waarbij ook zijn favorieten extra onder de aandacht komen. De kok is één van de 7 ambassadeurs die hun overtuiging delen dat biologische voeding gezonder en voedzamer is.

Kijk voor meer informatie over de campagne 'Gezonde Prijsweken' van EkoPlaza en Robert Boon op deze websites: www.ekoplaza.nl/aanbiedingen, www.kokenbijdemolen.nl en www.kookstudiogilde.nl.
Publicatiedatum: