Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
5-7 juli, met biologisch eten

Mojo Concerts introduceert Inspire Festival

Mojo Concerts introduceert op 5, 6 en 7 juli op Landgoed Velder bij Liempde het nieuwe festival Inspire. Het is een evenement waar lezingen van inspirerende sprekers, yoga, meditatie, live muziek, biologisch eten, wellness en dance worden samengebracht.

"We blijven met zijn allen op zoek naar evenementen die in deze markt van toegevoegde waarde kunnen zijn", zo stelt Mojo Concerts' algemeen directeur Dick van Zuijlen in de nieuwe editie van Entertainment Business, die deze week bij de abonnees op de mat valt. 'Inspire is een lang weekend ontspanning vol avontuur, spel en ontdekkingen' en 'Een magische plek waar muziek en dans samengaan met spiritualiteit, wetenschap en wijsheid', zo stelt Mojo Concerts in de communicatie rondom het nieuwe evenement waarvoor het terrein op Landgoed Velder ruim wordt opgezet met meerdere festivalterreinen en campings.



Van Zuijlen: "We geloven enorm in het concept. Vandaar dat we stevig investeren in Inspire. Het zal zeker nog een editie of twee, drie duren voor de levensvatbaarheid van het concept echt goed in kaart gebracht kan worden. We gaan voor de eerste editie uit van zo'n 2500 tot 3000 bezoekers. Kern van het evenement is dat Inspire moet worden ondergaan. We dagen de bezoekers uit om uit de dagelijkse waanzin te stappen en open te staan voor nieuwe ideeën en inzichten. […] Maar we willen het uit de zweverige hoek houden, vooral ook door die wetenschap er aan te koppelen en door 'het goede leven' niet te vergeten. Er is kleinschalige horeca met biologische producten, lekkere wijnen, fruitsapjes en chocoladecocktails. En er is een muziekprogramma, met onder meer Jamie Lidell, Spinvis en Gregory Porter."

Kijk voor meer informatie op www.inspirefestival.nl.

Bron: Entertainment Business
Publicatiedatum: