Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Het EcoBed, de nieuwe online winkel voor natuurlijk slapen

Een heerlijk bed met natuurlijke materialen voor jou. Eerlijke en gezonde werkomstandigheden voor de arbeiders én goed voor de natuur! Dat is waar Het EcoBed voor staat. Bij Het EcoBed vind je betaalbare en verantwoord geproduceerde eco slaapproducten van natuurlijke materialen. Met goede en uitgebreide informatie om een bewuste keuze te kunnen maken.

In het assortiment van Het EcoBed vind je bedden, dekbedden, matrassen, kussens, lattenbodems, onderdekens, hoeslakens en nog veel meer. Een eco matras is er al vanaf €539,-.

Alle producten zijn gemaakt van natuurlijke eco-materialen. Zoals diervriendelijk dons, biologisch katoen, zuiver scheerwol en natuurlatex. Maar ook kokosvezels, jakhaar en kamelenhaar.

Ècht lekker slapen doe je zo!

Je slaapt nóg lekkerder als je weet dat het natuurrubber in je natuurlatex matras fair trade is en bovendien is ingekocht bij een FSC-gecertificeerde rubberplantage. Helemaal omdat jouw eco bed vrij is van schadelijke stoffen. De Indiase katoen is namelijk niet behandeld met chemische gewasbeschermingsmiddelen. Prettig voor jou èn voor de Indiase katoenarbeiders. De wol die gebruikt is voor de biologisch wollen dekbedden is afkomstig van schapen die lekker buiten lopen en diervriendelijk worden geschoren. Dus alleen maar blije schaapjes om te tellen.


Over www.HetEcoBed.nl

Het EcoBed is een nieuwe webshop, opgezet door Goran en Manon Gagic van de succesvolle shop www.greenjump.nl. Ze misten een winkel voor eco slaapproducten met een ruim assortiment, in verschillende prijsklassen. Met de kennis en ervaring opgedaan met de slaapproducten van Green Jump, zijn ze gestart met Het EcoBed.
Publicatiedatum: