Maak kennis met inspirerende cateraars op de parade van ambacht

The Food Line-up van de partij op Event '13

Het gaat lekker met The Food Line-up (TFLU), direct na de oprichting in 2012 door Lotte Wouters beleefde de start-up een succesvol festivalseizoen. De bedrijfsmissie is om de letterlijke food line-up op festivals net zo belangrijk te maken als de muzikale programmering. Na een klein jaar behoort het bedrijf reeds tot de gevestigde orde op festivals en kijkt zij er naar uit haar diensten uit te breiden en aan te bieden aan de zakelijke markt.


Deelname event '13

Marc Liethof van Event '13 benaderde the Food Line-up om deel te nemen aan de beurs. Voor het cateringbedrijf is de beurs een kans een nieuwe groep zakelijke klanten te bereiken. Met veel plezier programmeert het bedrijf dan ook de 'parade van ambacht'. De parade wordt een sfeervolle speeltuin waarbij de bezoeker kennis maakt met inspirerende en creatieve cateraars.

Marc Liethof: "Wij willen met de beurs graag vernieuwen en van de gebruikelijke paden afwijken. Deze vernieuwing is een noodzakelijk kwaad dat op gang gebracht moet worden en de deelname van The Food Line Up is daar een uitstekend voorbeeld van."Bij de parade van ambacht geniet de bezoeker van hapjes en gerechten van cateraars als Brandt & Levie Worstenmakers en zal voor het nieuwe concept de 'Biodiversiteitsbar' gelanceerd worden. Naast de culinaire invulling zet The Food Line-up een algehele festival vibe neer van beeld, beats en beleving.

Finger lickin' good food

The Food Line-up is de nieuwe standaard in duurzame event catering. Het bedrijf bouwt met ambacht en écht eten een smaakvol en inspirerend concept op ieder evenement. Altijd smaakvol, verantwoord en happening. Maar de TFLU serveert meer dan alleen eten met een verhaal. Naast écht eten kan een gast genieten van foodtheater en cultuur. "De cateraars en hun aanbod is zo divers dat er voor ieder zakelijk evenement een passend concept te maken is", aldus Lotte Wouters. "De cateraars waar we mee werken hebben een sterk bewustzijn over waar het eten vandaan komt. Zoveel mogelijk komt uit Nederland en is biologisch geteeld."

Bij de parade van ambacht geniet de bezoeker van hapjes en gerechten van cateraars als Brandt & Levie Worstenmakers en zal voor het nieuwe concept de 'Biodiversiteitsbar' gelanceerd worden. Naast de culinaire invulling zet The Food Line-up een algehele festival vibe neer van beeld, beats en beleving.

De beurs Event '13 vindt plaats op 27 en 28 maart aanstaande in de jaarbeurs Utrecht.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.