
Abonneren
Vacatures
- Loodsmedewerk(st)ers Groente en Fruit
- Global Sourcing Manager
- Business Unit Manager Importeurs & Exporteurs
- Docent Teelt
- Buying Operations Manager (BOM Process)
- Bestuurslid
- Internationaal accountmanager Duitsland
- Manager Operations Ethiopia
- Quality controller
- Manager Packing Station
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
Droes Prinsen, mede-oprichter La Place:
"Goed zijn kan met unieke, onderscheidende, vaak biologische producten"
"Wij ontwikkelen onze eigen producten. Er geldt maar één ding: smaak. Wij laten onze producten niet keuren bij het NBC en doen niet mee aan vakwedstrijden. Wij ontwikkelen een eigen identiteit, die past bij onze cultuur. Vooral niet kopiëren. Dat hebben mensen snel door. En een product moet van jezelf worden. Dan ga je het ook vertroetelen."
"Smaak, herkomst, 100% natuurlijk, dierenwelzijn, geen onnatuurlijke additieven in de grondstoffen, daar baseren wij onze inkoop op. Wij proberen de grondstoffen ook zo lokaal mogelijk in te kopen en willen kilometers voor distributie van grondstoffen voorkomen: Voor de klant geldt dat die 'waar voor zijn geld krijgt."
"La Place komt wel eens duur over. Wil je goed zijn, dan moet je wel een goede prijs vragen. Dat is niet gemakkelijk. Dat kan wel met unieke, onderscheidende producten: 100% natuurlijk, 100% home made en vaak biologisch, als het beter smaakt. We hebben een smal assortiment, dat we heel dominant presenteren. Daar kiezen wij voor", aldus Prinsen.
Bron: Bakkerswereld via FoodHolland
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-05-12 Ziekenhuis AZ Zeno geeft bio-voeding aan de patiënten
- 2023-05-11 Hotelketen Bilderberg: alle 125 ontbijtproducten gescreend en verduurzaamd
- 2023-05-05 Tweesterrenchef Bas van Kranen: "Biologische groenten zijn zoveel lekkerder, echt bizar"
- 2023-05-03 Nieuw Mos eetcafé wordt biologische saladebar SLA
- 2023-04-25 Eerste biologische en vega lunchroom van Dordrecht gaat sluiten
- 2023-04-24 Chef-kok Wander Alblas laat gasten zelf kip slachten
- 2023-04-20 Duitsland: nieuwe regels voor etikettering bio-producten in restaurants en kantines
- 2023-04-18 Nieuwe biologische koekjesmix voor naast de koffie of thee
- 2023-04-18 Smaakvolle start voor pilot 'Meer bio in de horeca'
- 2023-04-05 Zwitserse bio-sector zet met biologisch horeca-label in op extra omzet
- 2023-04-03 Meld uw duurzame horecalocatie aan voor de Gaia Green Awards 2023
- 2023-03-22 Instock verhuist om meer voedsel te kunnen 'redden'
- 2023-03-10 Collectief van inkopers verbindt zich aan natuurinclusieve landbouw
- 2023-02-21 Groene en gezonde maaltijden in de zorg dankzij platform ToekomstProef
- 2023-02-17 Heerlijkheid Mariënwaerdt behaalt opnieuw Green Key Goud
- 2023-02-14 Valentijnsactie voor de Voedselbank
- 2023-02-14 Met pilot komt biologische aanbesteding door het Rijk stapje dichterbij
- 2023-01-30 Investeringsronde moet groei en internationalisering Anne&Max versnellen
- 2023-01-24 Hotelvereniging gaat voor 50% bio-groenten in 2025
- 2023-01-11 Vernieuwd EXKi-restaurant op Brussels Airport