Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
PUUR is nieuwe themawereld Horecava
De themawereld PUUR op de Horecava staat in het teken van vers, biologisch, fair trade en verantwoorde voedselproductie. Vindt u duurzaamheid belangrijk? Op zoek naar de laatste ontwikkelingen? Kom dan naar PUUR!
Wat is er te doen?
Zo is er op dinsdag een presentatie met het thema 'Eigen moes- en kruidentuin voor restaurants' en op woensdag poneert chef-kok Eric van Veluwen de stelling 'Is biologisch duur? Op donderdag praat hij over 'de Oerdis'. Wat stond er op het menu van onze voorouders? En wat betekent dat voor de keuken van 2013? Ook worden trends uit de bewuste en duurzame voedselketen belicht in de wereldbioscoop op Puur. Zoals urban farming, daktuinen, lokaal eten, food printing, slow food & cooking en bistronomie. Het is een gemakkelijker manier om snel op de hoogte te zijn van wat er speelt in uw sector. Laat u verrassen op de Horecava, van 7 tot en met 10 januari 2013.