Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tamara de Borst nieuwe chef van Restaurant Groenland

Na 10 jaar verlaat chef André Rigault Restaurant Groenland in Driebergen en laat de leiding van de keuken per 1 december 2012 over aan een waardige opvolger: Tamara de Borst, 34 jaar, uit Harmelen.

Tamara is een talentvolle lady-chef met pit. Bij Groenland krijgt Tamara de vrije hand om te koken in haar eigen stijl en volgens haar eigen visie. Onder het motto 'What you see is what you get' kookt Tamara, zonder opsmuk, maar altijd met liefde en recht uit het hart. Dat zie je en dat proef je. Tamara de Borst is geen onbekende in de kokswereld. Deze zomer won ze het RTL5 programma TopChef. Haar constante kwaliteit en perfect gegaarde kabeljauw gaven de doorslag voor de overwinning in de zinderende finale.Vanaf 1 december 2012 stelt de nieuwe chef haar eigen menukaart samen, met veel streekproducten en alles vers. Traditionele voorgerechten, hoofdgerechten en desserts maken plaats voor vrije keuze in een volgorde die u het prettigst vindt. Er zijn altijd dagverse menu's en gerechten buiten de kaart verkrijgbaar.

Restaurant Groenland is sinds 2002 gevestigd aan de Hoofdstraat 155 in Driebergen en heeft een duurzame bedrijfsfilosofie.
Publicatiedatum: