Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Raspberry-Maxx Pop-Up Store in Venlo

Raspberry-Maxx voelt zich thuis als een vis in het Venlose maaswater. Voor de eigenaren Henny van Bergeijk en Carlo Peters van Raspberry-Maxx uit Meijel het moment om een volgende stap te zetten met hun bedrijf. En het moment om een idee uit te voeren waar ze al lang mee rond liepen. RM bestaat volgend jaar 10 jaar en het frambozenmerk heeft zich ontwikkeld tot een consumentenmerk voor lekkere en biologisch geteelde frambozen en ambachtelijk gemaakte frambozenproducten.

Daarnaast zet RM zich al een aantal jaren in om mensen met een arbeidsbeperking op het bedrijf aan betaald werk te helpen middels begeleiding en persoonlijke ontwikkeling. RM heeft dus veel affiniteit met de thema's van Venlo, regio van de smaak, duurzaam, lekker, ambachtelijke streekproducten en zorg.

Het lag in het verlengde van het concept om de afgelopen jaren vooral te werken aan landelijke exposure en verkoop van hun frambozen en frambozenproducten. "Ondertussen zijn de RM-producten meer bekend bij de Randstedeling dan bij de regionale bewoners. Om ook dit gebied roze te kleuren en de droom van een eigen winkel in de stad te realiseren, beginnen we per woensdag 28 november een RM Pop-Up Store op de Kerkstraat 4 in Venlo. Wij zien het als een pilotproject waar wij bij goede reacties graag een vervolg aan geven. Ook vinden dit een goede manier om als teler dichter bij de consument te staan", vertelt Henny van Bergeijk."Ook speelt een soort van thuiskom-sentiment mee. Carlo is namelijk geboren en opgegroeid in Venlo en ik heb via hem met onder andere de vastelaovend kennis heeft gemaakt met de mentaliteit en energie van het 'stedje van lol en plezeer'. Wat is er dan mooier om daar weer in de duiken en samen met de regio Venlo en alle andere initiatieven een feestje te bouwen", aldus Henny.

Voor meer informatie: www.raspberry-maxx.nl
Publicatiedatum: