Vandaag heeft 'EkoPlaza en CASA' om 7:00 uur haar deuren geopend aan de Bloemendalsestraat 13 in Amersfoort. "Omdat we iedereen de gelegenheid gaan geven om voor het werk, school of andere bezigheden een lekker ontbijt te nuttigen in een gemoedelijke sfeer openen we om 7:00 uur", licht Martijn La Feber toe.
En CASA is een samenwerkingsverband tussen Gert Koelewijn, eigenaar van het naastgelegen EkoPlaza, en Martijn La Feber, die na vele omzwervingen heeft besloten zijn hart te volgen en weer in de keuken gaat staan.
"De samenwerking uit zich in het gezamenlijke motto van EkoPlaza en 'en CASA': lekker, eerlijk en persoonlijk eten voor een betaalbare prijs. Omdat alles vers wordt ingekocht werken we niet met een kaart, maar bepalen we aan de hand beschikbaarheid van producten wat er wordt geserveerd."
en CASA is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00 uur, op zaterdag van 8:30 tot 18:30 uur en op de zondag van 10:00 tot 14:30 uur voor een heerlijke brunch.
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-05-24 Telers en chefs ontmoeten elkaar op de Rungis Food Fair
- 2022-05-23 Royal Spelt opent eigen bitterballen- en krokettenfabriek
- 2022-05-20 De Nieuwe Winkel verkozen tot Beste Biologische en Groenterestaurant
- 2022-05-18 Aantal foodtruckondernemingen sinds 2017 verdubbeld
- 2022-05-17 Marktplaats voor horeca met overschotten en imperfecte producten
- 2022-05-17 Woonzorgcentrum en biopluktuin starten samenwerking
- 2022-05-16 Anne&Max zet hotelketen voor insecten op
- 2022-05-13 Bij SLA eten kinderen tot en met 10 jaar gratis
- 2022-05-11 "We kunnen nu eindelijk ons pand in zijn volledigheid benutten"
- 2022-05-10 Anne&Max opent 25e vestiging
- 2022-05-10 5 nominaties voor Beste Biologische Restaurant
- 2022-05-04 "Na twee aspergeseizoenen die getekend werden door Corona, knallen we nu nog meer dan voorheen"
- 2022-05-03 The Farm Kitchen lanceert Climate Positive Award
- 2022-04-28 Bio-ijsthee Anne&Max nu ook verkrijgbaar voor thuis
- 2022-04-20 CDA-fractie tegen plan van eigen Wetenschappelijk Instituut voor minimumleeftijd fastfood
- 2022-04-07 Initiatiefnemers Eerlijk eten uit de streek bereiden complete lupine maaltijd bij DID-IT
- 2022-04-06 Luxe thuis dineren met Bio Proeflokaal @home
- 2022-03-29 Restaurant Logica maakt tafels van afgeschreven terrasbanken
- 2022-03-16 Horecabeurs Goes sterk terug in 2022
- 2022-03-01 Duurzame horecalocatie kunnen nu aangemeld worden voor Gaia Green Awards