Spirit is nu het grootste bio-restaurant in Rotterdam

Spirit is vernieuwd: Het restaurant is groter, blijft open van 8:00 tot 23:00 uur (maandag-zaterdag), heeft meer gerechten op de kaart en biedt nu ook catering en take-away. Dat is dus makkelijk verantwoord eten, want Spirit kookt 100% biologisch en vegetarisch.

Spirit is het enige Skal-gecertificeerde 100% biologische restaurant in Rotterdam. Daarmee sluiten ze aan bij de trend dat steeds meer mensen kiezen voor een bewustere levensstijl.


Buffetconcept

Friszure citroentaart, zilte salade met zeespaghetti, pittige kerriekokossoep, antipasti. Gasten kunnen zelf hun eten opscheppen van een uitgebreid buffet: koud en warm, hartig en zoet. Ze betalen alleen voor het gewicht dat op hun bord ligt. Het buffet is volledig vegetarisch. Vlees en vis worden dus vervangen door andere eiwitrijke producten zoals peulvruchten, diverse zeegroenten, soja en tempeh.


Langer open en nog meer keuze

Door de verruimde openingstijden (maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 23:00 uur) kunnen gasten bij Spirit terecht voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Ook biedt Spirit take-away en catering. Door een grotere keuken kan het restaurant meer gerechten en drankjes aanbieden: het buffet biedt keuze uit wel vijftig verschillende gerechten, plus sappen, shakes, (granen)koffie en diverse soorten kruidenthee.Het team van Spirit:Voor meer informatie: www.spiritrotterdam.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven