Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Appelworkshops op 6 en 7 oktober

Foodtruck Mama Mascha: mensen enthousiasmeren voor gezond, eerlijk en eenvoudig eten

Foodtruck Mama Mascha is een mobiele kookstudio. In een tot kookstudio verbouwde auto probeert Mascha Perquin kinderen en hun ouders enthousiast te maken over gezond, eerlijk en eenvoudig eten. "Hierbij maken we zoveel mogelijk gebruik van biologische- en streekproducten. Allerlei activiteiten staan op het programma", vertelt Mascha.In het weekend van 6 en 7 oktober organiseert Mascha appelworkshops op de thuisbasis van Foodtruck Mama Mascha. "Deze appelworkshops worden bij ons in de appelboomgaard gehouden. Onze eigen appelen zijn uiteraard onbespoten en volledig bio. Eerst plukken we de appelen zelf in de boomgaard van onze prachtige pastorie en daarna gaan we aan de slag met het maken van verse appelsap, appelmoes, appelchutney en uiteraard appeltaart."
 


Mascha is hiermee wat later dan het appelplukweekend. "Dat is omdat onze appelen altijd wat later zijn, we wonen immers in het Noorden van het land."
 
Voor meer informatie: www.foodtruckmamamascha.nl, facebook, mascha@foodtruckmamamascha.nl
Publicatiedatum: