Foodtruck Mama Mascha is een mobiele kookstudio. In een tot kookstudio verbouwde auto probeert Mascha Perquin kinderen en hun ouders enthousiast te maken over gezond, eerlijk en eenvoudig eten. "Hierbij maken we zoveel mogelijk gebruik van biologische- en streekproducten. Allerlei activiteiten staan op het programma", vertelt Mascha.
In het weekend van 6 en 7 oktober organiseert Mascha appelworkshops op de thuisbasis van Foodtruck Mama Mascha. "Deze appelworkshops worden bij ons in de appelboomgaard gehouden. Onze eigen appelen zijn uiteraard onbespoten en volledig bio. Eerst plukken we de appelen zelf in de boomgaard van onze prachtige pastorie en daarna gaan we aan de slag met het maken van verse appelsap, appelmoes, appelchutney en uiteraard appeltaart."
Mascha is hiermee wat later dan het appelplukweekend. "Dat is omdat onze appelen altijd wat later zijn, we wonen immers in het Noorden van het land."
Voor meer informatie: www.foodtruckmamamascha.nl, facebook, mascha@foodtruckmamamascha.nl

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- Fotoreportage zomereditie BIOFACH - de Nederlandse exposanten
- "Milieumaatregelen voor landbouw zijn doeltreffend en gaan niet ten koste van voedselproductie"
- Biohuis teleurgesteld over verkennend gesprek met kabinet over stikstof
- Stadsmeisje Annemiek werd biologische boerin
- Zeewierboerderij en verwerkingsunit Dutch Seaweed Group Skal-gecertificeerd
Top 5 - afgelopen maand
- Fotoreportage zomereditie BIOFACH - de Nederlandse exposanten
- "Milieumaatregelen voor landbouw zijn doeltreffend en gaan niet ten koste van voedselproductie"
- Biohuis teleurgesteld over verkennend gesprek met kabinet over stikstof
- In Memoriam: Jaap van Westering
- "Ik wil weleens zien wie ons op dit moment qua kostprijs kan verslaan"
Appelworkshops op 6 en 7 oktober
Foodtruck Mama Mascha: mensen enthousiasmeren voor gezond, eerlijk en eenvoudig eten
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-08-16 Bijzondere restaurantervaring: 3D visualisatie van de weg van het eten naar je bord
- 2022-08-10 "Londense reclamebeperking voor junkfood voorkomt bijna 100.000 gevallen van obesitas"
- 2022-08-08 De salades van SLA zijn nu via Crisp door heel Nederland verkrijgbaar
- 2022-07-21 Alpecin-Deceunick lanceert eigen voedingsapp met Foodmaker
- 2022-07-20 Grote inhaalslag voor de horeca dit jaar met verwachte volumegroei van 30% tot 35%
- 2022-07-19 Finalisten Gaia Green Awards 2022 zijn bekend
- 2022-07-01 Rock Werchter gaat voor lokaal lekkers met de Smaakfabriek
- 2022-06-29 Jubileumcongres EFMI over de foodtrends van gisteren, vandaag en morgen
- 2022-06-28 Nieuwe samenwerking GEPU en Rungis
- 2022-06-24 UMC Utrecht gaat voor gezonder voedingsaanbod
- 2022-06-21 Australische pubs overwegen om sla als bijgerecht optioneel te maken om verspilling tegen te gaan
- 2022-06-17 Eerste biologische bedrijfsrestaurant in Hamburg geopend
- 2022-06-17 Zwitserse samenwerking brengt biologische voeding in crèche, school en kantine
- 2022-06-10 Exki breidt cateringservice uit naar Antwerpen
- 2022-06-07 "Wij kennen alle boeren waar we inkopen"
- 2022-06-02 Ruim vijf miljoen maaltijden gered van verspilling in 2021
- 2022-06-02 CO2-Impact Tool moet assortiment in bedrijfsrestaurants verduurzamen
- 2022-06-01 Een Tweede Michelinster voor De Nieuwe Winkel
- 2022-05-24 Telers en chefs ontmoeten elkaar op de Rungis Food Fair
- 2022-05-23 Royal Spelt opent eigen bitterballen- en krokettenfabriek