Paviljoen Samen Duurzaam
Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is één van de belangrijkste peilers bij de opbouw van het assortiment van Deli XL. In het paviljoen Samen Duurzaam strijken bezoekers neer in een proeftuin om kennis te maken met de ambachtelijke en regionale producten uit het assortiment. En voor Natuurlijk Verantwoord, met meer dan 3.500 artikelen het grootste verantwoorde aanbod binnen de foodservice.Bekende namen en klanten op het podium
Midden op de beursvloer bevind zich de 'Smaakcarroussel'. Hier vinden dagelijks zes tot acht interessante workshops en kookdemo's plaats. Zo gaat Waldrik Kremer (W&G) in op de bereidingstechnieken van wild. Meester Patissier Robert van Beckhoven geeft handige tips en smaakmakende demonstraties over de afsluiter van het menu en SVH Meesterkok Frans Gerrits (Unilever) laat zien hoe in de zorg de beleving van smaak positief te beïnvloeden is.Ook klanten van Deli XL pakken het podium: Niels Gouda (Restaurant Natuurlijk, winnaar Puurste restaurant van Nederland) en TV-kok Ramon Beuk gaan aan de slag met biologische producten. Patrick van Haren (Restaurant Boslust) laat zien hoe met convenience schitterende en smaakvolle creaties gemaakt kunnen worden.
Adresgegevens:
Deli XL Foodservice Fair
Americahal, Laan van Erica 50
7321 BX Apeldoorn
Klik hier voor meer informatie.