Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bioland-certificering voor snackbar 'Kostbar'

De snackbar 'Kostbar' in Tecklenburg heeft nu de Bioland-certificering. Landelijk zijn er in Duitsland inmiddels al 130 horecazaken met een biologische certificering. Heinz-Josef Thuneke van 'Bioland Nordrhein-Westfalen' overhandigde het certificaat aan Kirstin Frauning, dat aantoont dat binnen de horeca-onderneming consequent met biologische producten wordt gewerkt.

Bij de snackbar in Tecklenburg kunnen liefhebbers van gezond fastfood al zes jaar terecht. Sinds één jaar staat Kirstin Frauning aan de leiding. "Bioland gaat net als ons 100% voor biologisch. Met dit certificaat zal het vertrouwen van onze klanten alleen maar versterkt worden."Frauning geeft de voorkeur aan verse, hoogwaardige ingrediënten van lokale biologische boerderijen. De 'Tecklen-Burger' is het meest populair. Er is ook altijd een soep van de dag verkrijgbaar en de frites kunnen geserveerd worden met een buitengewone verscheidenheid aan zelfgemaakte sauzen.

Bron: Westfälische Nachrichten
Publicatiedatum: