Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koppert opent vestiging in Griekenland

Koppert Biological Systems opent een nieuwe vestiging in Griekenland. Het kantoor van 'Koppert Hellas' is vanaf deze maand gevestigd in Athene.

Koppert werkte in Griekenland al jaren naar volle tevredenheid samen met Charantonis, één van Kopperts oudste distributeurs. De afgelopen decennia heeft het bedrijf een enorme invloed gehad op de ontwikkeling van de biologische gewasbescherming in Griekenland.

Omdat Charantonis haar bedrijfsactiviteiten beëindigt, heeft Koppert besloten de verkoop van biologische bestrijders en natuurlijke bestuivers zelf voort te zetten.



Op deze manier kan de huidige marktpositie vastgehouden en zelfs versterkt worden, aldus Peter Maes, directeur van de business unit Europa. "Wij geloven in de ontwikkeling van de Griekse land- en tuinbouw in de volgende jaren. Griekenland heeft een behoorlijk intensieve land- en tuinbouw, die door de gunstige klimatologische ligging op een duurzame manier verder uitgebouwd kan worden."

Koppert Griekenland heeft zich niet zonder reden gestationeerd in Athene. Vanuit de hoofdstad kan het eenvoudigst gewerkt worden aan het opzetten van een goede distributie in het logistiek complexe Griekenland. De voormalige verkopers van Charantonis gaan hierin een belangrijke rol spelen als de nieuwe distributeurs in Noord- en Zuid-Griekenland en op Kreta.
Publicatiedatum: