Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Biologisch leren koken bij grootste kookschool van Nederland

Samenwerking Wessanen Benelux en Keizer Culinair

Wessanen Benelux, de grootste leverancier van biologische voeding in de Benelux, is een intensieve samenwerking aangegaan met Keizer Culinair, de grootste kookschool van Nederland. Sinds april jongstleden is Wessanen Benelux de vaste leverancier van ingrediënten voor de kookworkshops van Keizer Culinair in Amsterdam. Dit is nu uitgebreid naar de overige locaties van Keizer Culinair in Nederland.

Brede kennismaking met biologische producten

Annelies ten Wolde, Marketing Directeur van Wessanen Benelux, licht toe: "Door de samenwerking met de grootste kookschool van Nederland kunnen we nog meer consumenten op een leerzame en leuke manier kennis laten maken met onze lekkere biologische producten. In de kookworkshops gaan ze aan de slag met versproducten en producten van onze eigen merken Ekoland, De Rit, Fertilia en Zonnatura."

Ook op andere vlakken werken Wessanen Benelux en Keizer Culinair samen. Zo is onlangs in Amsterdam en omstreken een grootse consumentencampagne met het merk De Rit opgestart. Consumenten maakten twee weken lang dagelijks kans op een kookworkshop bij Keizer Culinair voor twee personen voor de helft van de prijs.

Ten Wolde vervolgt: "Zo geven we verdere invulling aan onze missie om biologische voeding voor iedereen bereikbaar te maken."

Optimaal van smaak

Keizer Culinair ontwikkelt veel initiatieven om haar footprint te verkleinen. De landelijk gespreide kookschool doet dit onder meer door voornamelijk te koken met biologische producten. Maar ook door meer gebruik te maken van producten die het seizoen biedt. Producten komen van minder ver en zijn optimaal van smaak. Maartje Stuive, Algemeen Directeur van Keizer Culinair, is zeer enthousiast over de ingezette samenwerking. "Wessanen Benelux is dé partij als het gaat om biologische ingrediënten. Naast een breed totaalassortiment aan biologische producten, beschikt Wessanen Benelux over een enorme productkennis en ervaring. Voor ons als kookschool is dit een belangrijk pluspunt: met elkaar kunnen we de heerlijkste menu's samenstellen voor een brede groep consumenten."
Publicatiedatum: