Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio Business - exposant in beeld: Huuskes

Huuskes is één van de exposanten op Bio Business. Als totaalleverancier heeft Huuskes afgelopen januari het Fresh & Fair concept gelanceerd en zal deze presenteren tijdens Bio Business. Klik hier om de volledige brochure te lezen.

Bio Business wordt van 6 tot en met 8 november in Venray gehouden. Het is een zakelijke voedingsgerichte beurs met een eigen identiteit en karakter.

Hieronder in het kort wat meer over Huuskes:

Henk Huuskes senior richtte in 1956 het bedrijf op en ging van start met de levering van vleeswaren aan winkels in Enschede en omstreken. Gaandeweg ontwikkelde het bedrijf meer tot een volwaardige leverancier, met de nadruk op vers. Om snel de gehele Nederlandse markt te kunnen bedienen, werden de afgelopen jaren een aantal vestigingen in Nederland geopend, te weten in Nijkerk (voorheen Hoevelaken), Nijmegen en Winschoten.

Vond voor jaren terug de bedrijvigheid in diepvries plaats, op dit moment is het bedrijf uitgegroeid tot een compleet verscentrum met dagelijkse leveringen in heel Nederland.Inmiddels levert Huuskes bijna alles op het gebied van eten en drinken en biedt een uitgebreid assortiment aan vers, koelverse-, diepvries- en convenienceproducten en droge kruidenierswaren voor professionele grootverbruikers. Hierbij wordt voldaan aan de strengste eisen als het gaat om kwaliteit, hygiëne en veiligheid (ISO9001, HACCP, BRC en Skal-certificeringen). Vanuit het hoofdkantoor in Enschede en de vestigingen in Apeldoorn, Nijmegen, Winschoten en Nijkerk bedient Huuskes (zorg)instellingen, horeca en cateringbedrijven, die met het waarborgen van veilige voeding, vers en smakelijk willen eten.

Huuskes is zich decennialang continu blijven ontwikkelen, en heeft zich door goed ondernemerschap weten te verbeteren in omvang, professionaliteit en kwaliteit. De omzetgroei is verdeeld over alle productgroepen. In de afgelopen 5 jaar is de omzet verdubbeld van 50 miljoen naar ruim 100 miljoen. In de afgelopen vijf jaar is het aantal werknemers gestegen van 300 naar meer dan 800.
Publicatiedatum: