Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Gebruiken vaak biologische en ecologische producten"

Mo&Co: broodjesbezorgservice in Nunspeet

Ze zijn nu ongeveer twee maanden bezig met hun broodjes-bezorgservice èn beredruk; de enthousiaste Nunspeetse vriendinnen Esther Poorter en Monique Hulscher, die een commerciële uitdaging zochten die te combineren was met hun persoonlijke thuissituatie.

Na het ombouwen van een overtollig kamertje tot volwaardige keuken die aan alle vereiste normen voldoet is het stel oorspronkelijk begonnen met zakelijke lunches voor bedrijven, maar al snel bleek de particulier eveneens erg gecharmeerd te zijn van lekkere, gezonde broodjes op locatie, of dat nu op het eigen terras is of op een mooie dag aan de Zandenplas. "Dat is logisch ook als men weet dat wij superverse producten gebruiken, vaak biologisch en ecologisch en eigenlijk altijd betrokken van lokale ondernemers." Via www.mo-co.nl kan men makkelijk en snel de lunch samenstellen en kan men tevens online betalen. Het minimum bedrag is slechts 15 euro, de standaard bezorgkosten 2 euro. "We bezorgen in een ruime straal rond Nunspeet, tot Elspeet, Vierhouten, Elburg en Harderwijk aan toe", aldus Esther.

"We barsten daarnaast nog van de ideeën en blijven ons ontwikkelen; nieuw is nu de picknick-manden service, ideaal voor toeristen die bijvoorbeeld per fiets de Veluwe verkennen." Voor deze service geldt geen minimumbesteding. De zelf samen te stellen koeltas voor aan de fiets wordt op het logeeradres of de picknickplaats afgeleverd.

Bron: Veluweland
Publicatiedatum: