Ze zijn nu ongeveer twee maanden bezig met hun broodjes-bezorgservice èn beredruk; de enthousiaste Nunspeetse vriendinnen Esther Poorter en Monique Hulscher, die een commerciële uitdaging zochten die te combineren was met hun persoonlijke thuissituatie.
Na het ombouwen van een overtollig kamertje tot volwaardige keuken die aan alle vereiste normen voldoet is het stel oorspronkelijk begonnen met zakelijke lunches voor bedrijven, maar al snel bleek de particulier eveneens erg gecharmeerd te zijn van lekkere, gezonde broodjes op locatie, of dat nu op het eigen terras is of op een mooie dag aan de Zandenplas. "Dat is logisch ook als men weet dat wij superverse producten gebruiken, vaak biologisch en ecologisch en eigenlijk altijd betrokken van lokale ondernemers." Via www.mo-co.nl kan men makkelijk en snel de lunch samenstellen en kan men tevens online betalen. Het minimum bedrag is slechts 15 euro, de standaard bezorgkosten 2 euro. "We bezorgen in een ruime straal rond Nunspeet, tot Elspeet, Vierhouten, Elburg en Harderwijk aan toe", aldus Esther.
"We barsten daarnaast nog van de ideeën en blijven ons ontwikkelen; nieuw is nu de picknick-manden service, ideaal voor toeristen die bijvoorbeeld per fiets de Veluwe verkennen." Voor deze service geldt geen minimumbesteding. De zelf samen te stellen koeltas voor aan de fiets wordt op het logeeradres of de picknickplaats afgeleverd.
Bron: Veluweland

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- Fotoreportage zomereditie BIOFACH - de Nederlandse exposanten
- "Milieumaatregelen voor landbouw zijn doeltreffend en gaan niet ten koste van voedselproductie"
- Biohuis teleurgesteld over verkennend gesprek met kabinet over stikstof
- Stadsmeisje Annemiek werd biologische boerin
- Zeewierboerderij en verwerkingsunit Dutch Seaweed Group Skal-gecertificeerd
Top 5 - afgelopen maand
- Fotoreportage zomereditie BIOFACH - de Nederlandse exposanten
- "Milieumaatregelen voor landbouw zijn doeltreffend en gaan niet ten koste van voedselproductie"
- Biohuis teleurgesteld over verkennend gesprek met kabinet over stikstof
- In Memoriam: Jaap van Westering
- "Ik wil weleens zien wie ons op dit moment qua kostprijs kan verslaan"
"Gebruiken vaak biologische en ecologische producten"
Mo&Co: broodjesbezorgservice in Nunspeet
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-08-16 Bijzondere restaurantervaring: 3D visualisatie van de weg van het eten naar je bord
- 2022-08-10 "Londense reclamebeperking voor junkfood voorkomt bijna 100.000 gevallen van obesitas"
- 2022-08-08 De salades van SLA zijn nu via Crisp door heel Nederland verkrijgbaar
- 2022-07-21 Alpecin-Deceunick lanceert eigen voedingsapp met Foodmaker
- 2022-07-20 Grote inhaalslag voor de horeca dit jaar met verwachte volumegroei van 30% tot 35%
- 2022-07-19 Finalisten Gaia Green Awards 2022 zijn bekend
- 2022-07-01 Rock Werchter gaat voor lokaal lekkers met de Smaakfabriek
- 2022-06-29 Jubileumcongres EFMI over de foodtrends van gisteren, vandaag en morgen
- 2022-06-28 Nieuwe samenwerking GEPU en Rungis
- 2022-06-24 UMC Utrecht gaat voor gezonder voedingsaanbod
- 2022-06-21 Australische pubs overwegen om sla als bijgerecht optioneel te maken om verspilling tegen te gaan
- 2022-06-17 Eerste biologische bedrijfsrestaurant in Hamburg geopend
- 2022-06-17 Zwitserse samenwerking brengt biologische voeding in crèche, school en kantine
- 2022-06-10 Exki breidt cateringservice uit naar Antwerpen
- 2022-06-07 "Wij kennen alle boeren waar we inkopen"
- 2022-06-02 Ruim vijf miljoen maaltijden gered van verspilling in 2021
- 2022-06-02 CO2-Impact Tool moet assortiment in bedrijfsrestaurants verduurzamen
- 2022-06-01 Een Tweede Michelinster voor De Nieuwe Winkel
- 2022-05-24 Telers en chefs ontmoeten elkaar op de Rungis Food Fair
- 2022-05-23 Royal Spelt opent eigen bitterballen- en krokettenfabriek