Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Deli XL sponsort 'Puur Restaurant Week'

Deli XL wordt de sponsor van de 'Puur Restaurant Week'. Doel voor Deli XL is om de verduurzaming van horeca te stimuleren.

De Puur Restaurant Week streeft naar meer eerlijke producten in de horeca: biologisch, Fairtrade en duurzame vis. Een nieuwe sponsorovereenkomst tussen dit initiatief en Deli XL is volgens algemeen directeur Dick Slootweg een logische keuze voor zijn bedrijf. Vorig jaar werd namelijk een 'verantwoord assortiment' bij de groothandel geïntroduceerd. Ook is er een classificatiesysteem voor leveranciers in het leven geroepen.

Ondersteuning campagne

De Puur Restaurant Week is van 22 tot en met 28 oktober 2012. De oproep aan deelnemende restaurants is om een 'Puur Menu' op de kaart te zetten. Jeannette van Mullem, initiatiefnemer is blij met Deli XL als partner. "Daardoor kunnen wij een actieve wervingscampagne voeren in de horeca."

Foodservice Fair

Deli XL roept haar klantrelaties op deel te nemen aan de campagne. De Puur Restaurant Week zal ook met een wervingsstand aanwezig zijn op de Deli XL Foodservice Fair 2012 van 10 tot en met 12 september in de Americahal in Apeldoorn.

Bron: Out of home shops
Publicatiedatum: