Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Presenteren spectaculaire assortimentsuitbreiding op BioVak"

Verse maaltijden BioCuisine: groter bereik in retail

Tholen - Onlangs is al bericht dat BioCuisine en Udea hun samenwerking sterk hebben uitgebreid. "Zij schuiven zo richting de foodservice, en wij krijgen een groter bereik in de retail. Een ideale combinatie dus. En onze maaltijden springen er echt uit in het schap", vertelt Raymond Hertong, directeur van BioCuisine.

De focus van BioCuisine is heel breed. Zo is het assortiment in diverse verpakkingen verkrijgbaar, geschikt voor foodservice, horeca, catering, retail en zorginstellingen. "We hebben wel tachtig unieke recepturen. En zorgen ervoor dat we alle drie de sectoren, de foodservice, horeca en retail op hun wenken kunnen bedienen." De maaltijden voor in de retail zijn 28 dagen houdbaar. "Dit komt puur door onze afvultechniek."BioCuisine heeft in september haar winterassortiment uitgebreid met drie stamppotten. Dit zijn de stampotten boerenkool met knolselderij, hutspot met pompoen en zuurkool met appel en rozijnen. Raymond geeft aan dat deze erg goed lopen. "We hebben deze ook puur op de biologische markt gericht, waar veel vraag is naar vega-gerechten."

Het bedrijf produceert alles in eigen huis. Het team van zeven professionals bestaat uit onder meer vier fulltime koks. Zij verzinnen de nieuwe producten, soms samen met het Foodatelier. BioCuisine is in een klein keukentje begonnen, toen werden proeverijen en demo's georganiseerd. "Uiteindelijk hebben we ons verder gespecialiseerd in wat we echt goed kunnen."


Goulash van BioCuisine

BioCuisine zal in de zomermaanden nog meer biologische verse maaltijden gaan introduceren. Op de BioVak zal BioCuisine een nieuwe uitbreiding op het assortiment presenteren. "Dit is vrij spectaculair. Ook is er een nieuw product in de maak." Raymond heeft zeer positieve verwachtingen voor 2012.

Voor meer informatie:

Raymond Hertong
BioCuisine
Industriestraat 50
7482 EX Haaksbergen
053 7112431
info@biocuisine.nl
www.biocuisine.nl