Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologisch genieten: feestelijk menu met hoofdrol voor bio

Biologisch eten wordt tegenwoordig steeds populairder. Het is voedzaam, smaakvol, gezond en beter voor de dieren. En het is gelukkig steeds makkelijker verkrijgbaar.

Maar hoe zit het precies met biologisch vlees? Wanneer mag dat biologisch genoemd worden en wat is het effect van biologisch rundvlees op dieren en op mensen? In 'Biologisch genieten' gaat kok Ronald Brugmans laten zien hoe je een lekker hoofdgerecht kan maken met biologische producten en geeft biologische veehouder Kees Scheepens antwoord op al de vragen.

Bekijk hier het filmpje:


Publicatiedatum: