Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: Eco Chic Multimedia boxspring bed

Op de Miljonair fair, RAI Amsterdam 2011 werd het Eco Chic Multimedia boxspring bed gelanceerd. Een exclusief Nederlands design bed. Het bed, genaamd Anemoon, heeft zowel mannelijkheid als volmaakte vrouwelijkheid in zich door de ultieme multimedia beleving en integratie van een luxe make-up opbergsysteem.

Totaaloplossing voor de slaapkamer voor hem en haar

Het bed is het summum van duurzaam design, eco-luxury, hoogwaardige multi-media beleving en subliem slaapcomfort. In Nederland ontworpen en geproduceerd. Werkelijk alles is elektronisch te bedienen met je smart phone via de dock station. Werkelijk alles is elektronisch te bedienen: van de ligpositie, tot een uitschuifbare tv aan het voeteinde en de lichten.

Het ledikant is ontworpen door top designer Robert Kolenik die zich specialiseert in Eco Chic interieur ontwerpen. In een intensief samenwerkingsverband tussen multimedia specialist Bang & Olufsen, de Noord-Hollandse beddenmakers en de interieurdesigner zijn de beste technische systemen en de meest duurzame luxe materialen onderzocht. Zo is voor het frame en hoofdbord van het ledikant gebruik gemaakt van Cradle to Cradle Ecoboard panelen. De elektrisch verstelbare boxspring is met de hand gemaakt en vervaardigd van natuurlijke verantwoorde materialen zoals biologisch katoen, biologische wol, paardenhaar en hennepvezel. Voor een exclusieve look is het geheel vakkundig afgewerkt met luxueuze details en stikwerk.


Nederlands handgemaakt bed

In het ledikant is de meest exclusieve boxspring uit de Lavital-collectie geplaatst. Een product van zeer hoge kwaliteit en wordt volledig handgemaakt exclusief voor de eigenaar in het eigen beddenatelier. Het bed wordt gepersonaliseerd naar de wensen, slaapgewoonten, proporties en behoeften van de eigenaar.

Aandacht voor hoogstaand slaapcomfort, het persoonlijke en verantwoorde materialen zijn uitstekend te combineren met geavanceerde technologische ontwikkelingen.

De Anemoon is verkrijgbaar bij Lavital Store Amsterdam area, Skoon 80/2e etage in Oostzaan en bij de Bang & Olufsen stores in Breda, Eindhoven, 's-Hertogenbosch en Uden.
Publicatiedatum: