Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zijn bedrijf won Bio Award 2010

Kurt Sannen nieuwe voorzitter BioForum Vlaanderen

BioForum Vlaanderen, de koepel- en ketenorganisatie van de biologische landbouw en voeding, koos donderdag 8 december een nieuwe voorzitter. De Raad van Bestuur stelt aan de Algemene Vergadering Kurt Sannen voor als opvolger van Johan Devreese. De Algemene Vergadering, gepland eind januari, dient dit mandaat nog te bekrachtigen.

Kurt Sannen is biologisch veehouder met rundvee en schapen. Zijn bedrijf, het Bolhuis te Diest, kwam tijdens de Bioweek van 2010 reeds in de kijker als winnaar van de Bio Award. De jury prees toen het succesvol samengaan van economische landbouw en zorg voor biodiversiteit.

Sannen is bio-ingenieur en verdiende eerder zijn strepen met beleidswerk, in hoofdzaak vanuit de natuursector. Daarbij pleitte hij steeds voor het duurzaam samen gaan van een economisch leefbare landbouw met natuurbehoud.

Met Sannen kiest BioForum opnieuw voor een bruggenbouwer die de positieve visie en aanpak van BioForum met gedrevenheid zal voortzetten.
Publicatiedatum: