BAM in één klap naar diervriendelijkere bedrijfskantine

De Koninklijke BAM groep – de grootste bouwonderneming van Nederland - maakt haar bedrijfskantine in één klap diervriendelijk. BAM schakelt over naar biologische (karne-)melk. Ook worden alle soepen en snacks biologisch, de vis wordt MSC gecertificeerd en er worden biologische vleeswaren opgenomen in het assortiment. Daarnaast kiezen zij er voor om één dag in de week alle gerechten vegetarisch aan te bieden en wordt enkel nog reclame gemaakt voor verantwoorde producten.

Dit wordt allereerst doorgevoerd in de bedrijfskantine van het hoofdkantoor, waar zo'n 600 mensen werken. De andere kantines van BAM zullen dit goede voorbeeld binnenkort volgen.

Toen bleek dat BAM slecht scoorde in de kantinecheck van Wakker Dier, besloot de organisatie samen met bedrijfscateraar ISS aan de slag te gaan om verbeteringen door te voeren. In januari zal BAM alle medewerkers via het personeelsblad informeren over het nieuwe, diervriendelijke kantinebeleid.

Bron: Vroege Vogels

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.