Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Professioneel, grootschalig én met hart en ziel

Nature & More bio-tomatenteler Fons Verbeek op Duitse televisie

Biologische tomatenteler Fons Verbeek was afgelopen vrijdag 25 november te bewonderen op de Duitse televisie, op WDR, samen met Eosta accountmanager Edwin Wolf. Het programma Hier und Heute belichtte in een reportage over biologische voeding hoe de biologische sector in de afgelopen tien jaar is geprofessionaliseerd en geïnternationaliseerd. Het bedrijf van Fons Verbeek wordt in beeld gebracht als een grootschalig ogend bedrijf, waar toch met hart en ziel in de volle grond wordt geteeld.

De online link naar het programma 'Hier und Heute' van afgelopen vrijdag is hier te vinden. De opvallende Nature & More dozen met tomaten zijn te zien op 2:35 en Fons komt in beeld vanaf 4:40.

Nature & More is het 'trace&tell'-merk van Eosta, Europees marktleider in biologische en fairtrade groente en fruit. Via het model van de duurzaamheidsbloem worden negen ecologische en sociale aspecten van duurzaamheid in kaart gebracht en gecommuniceerd. Het bedrijf van Fons Verbeek en zijn broers is met code 166 te vinden op www.natureandmore.com.

Publicatiedatum: