Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LO studio opent groene & eerlijke webwinkel

LO studio, het 'groene' styling & design bureau in Culemborg, heeft nu ook een webshop geopend. In deze webshop worden uitsluitend eco- en fairtrade artikelen verkocht om interieurs maar ook de wereld een beetje mooier te maken. Dat is tevens het uitgangspunt van LO studio, dat verantwoord ondernemen hoog in het vaandel heeft staan.

LO studio zoekt voor alle ruimtes in een woning eerlijke producten. Uitgangspunten hierbij zijn dat de woondecoraties zijn vervaardigd van milieuvriendelijke materialen of van gerecyclede materialen. Daarnaast worden ook mooie en hippe woningaccessoires geselecteerd die via fairtrade projecten zijn geproduceerd. Dit resulteert in een assortiment van mooie, hippe en vooral eerlijk producten voor een (h)eerlijk huis.



Zo vind je in de webshop onder andere het fairtrade servies 'DIK' dat in Thailand wordt geproduceerd en door Piet Hein Eek is ontworpen. Ook zijn er hele fraaie poefjes verkrijgbaar die zijn vervaardigd uit oude jeans en autogordels. Van biologische katoen zijn er prachtige tafelkleden, servetten en kussenhoezen van het merk Natur-elle in de webshop aanwezig.



Het assortiment zal de komende periode nog flink worden uitgebreid. Maar nu al kan men uitgebreid shoppen voor een groen en fair interieur.

Klik hier om een kijkje te nemen in de webshop.
Publicatiedatum: