Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Beglazings- en afichtingskit voldoet aan Politiekeurmerk Veilig Wonen

Bloem Sealants ontvangt KOMO-keur voor Easyseal XPS

Easyseal XPS, een beglazings- en afdichtingskit van Bloem Sealants, is onlangs KOMO gecertificeerd. Met Easyseal XPS hebben voorschrijvende instanties, opdrachtgevers en verwerkers de beschikking over een duurzaam product dat voldoet aan de Nederlandse beglazingsrichtlijn NPR 3577. Rob Bloem, directeur Bloem Sealants: "Wij zijn voorstander van KOMO gecertificeerde producten, omdat het keurmerk de prestaties en de kwaliteit van producten transparant maakt."

Easyseal XPS is een duurzame beglazings- en afdichtingskit die met vele VOC 2010 verven te overschilderen is. Daarnaast is het product droog afmesbaar en duurzaam elastisch. Easyseal XPS zorgt voor een uitstekende hechting en professionele kwaliteit.Door de praktische specifieke eigenschappen is Easyseal XPS uitermate geschikt voor top- en hielafdichtingen bij het plaatsen van isolatieglas en gelaagd glas. Ook kan het uitstekend worden gebruikt voor inbraakwerende beglazingen en bij het toepassen van aansluitvoegen tussen houten en aluminium kozijnen, (prefab)beton, metselwerk, enzovoorts.

Naast het KOMO-keurmerk voldoet Easyseal XPS ook aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). De certificeringregeling Politiekeurmerk Veilig Wonen is een veiligheidsinstrument dat bijdraagt aan de sociale veiligheid in en rond woningen en wooncomplexen. Woningen met het Politiekeurmerk Veilig Wonen hebben tot 90 procent minder kans op een geslaagde inbraak.

Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: