Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veel biologische kazen in nieuw foodconcept van La Place

La Place lanceert een nieuw concept met de naam 'La Place Food'. Het gaat hierbij om een versafdeling waar uiteenlopende ambachtelijke streekproducten voor thuis te verkrijgen zijn. Het assortiment van La Place Food bestaat onder meer uit (biologische) boerenkazen, natuurlijke vleeswaren, vers en handgemaakte broden uit steenvloerovens, huisgemaakte salades, quiches en taarten.

De eerste La Place Food is deze week geopend op de parterre van V&D Enschede. Hier zijn onder meer 75 soorten verse vleeswaren, gebraden en rauwe hammen, pat├ęs, gril- en droogworsten verkrijgbaar.

Biologische kazen

De kaasafdeling heeft zestig verschillende soorten Nederlandse kazen, waaronder een groot aantal biologische kazen. Landgoedkazen uit Deurningen, biologische boerenbrie uit Molenschot, boerenbroodkaas uit Rutten, en biologische geitenkazen van zorgboerderij de Mekkerstee. Stuk voor stuk van kleine boerderijen met 70 tot 90 koeien.

Bakkers

De bakkers van La Place hebben zelf de recepten van de natuurlijk gegiste broden samengesteld. De recepten van de plaatfocaccia en ciabatta zijn vernieuwd. La Place Food heeft verder een selectie van de 80 beste artikelen van de andere La Place afdelingen.

Training

De medewerkers van La Place Food hebben een training gevolgd over het arbeidsproces van de diverse producten en de productkenmerken. "Om onze klanten een zo goed mogelijk advies te kunnen geven is de juiste productkennis bij de medewerkers hier erg belangrijk", aldus directeur Paul Bringmann van La Place Food.

Bron: Bakkerswereld
Publicatiedatum: