
Abonneren
Vacatures
- Assistent Bedrijfsleider
- Retail Key Account Manager
- Leidinggevende snijderij
- Fruitteler / gewasverzorger boomkwekerij
- Teeltspecialist
- Accountmanager
- Agrarisch medewerker - Veredeling
- Logistiek Medewerker Groenten en Fruit
- Teler - Teeltspecialist - Hoofd Teelt - Head Grower
- Teamleider Productie
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
De Kookrebellen en DailyLiving hebben 'Honger naar creatie'
In Haarlem ontbreekt het niet bepaald aan creativiteit. Waar vrijdag 7 oktober nog een tourbus door Haarlem reed langs creatieve verzamelgebouwen, weet Singrid van Waarde van DailyLiving zich al tien jaar staande te houden als onafhankelijk bedrijf. In 2001 is DailyLiving gestart in de Koningstraat met een interieurwinkel en een atelier voor interieurontwerp en workshops. Momenteel worden er vooral in het pand aan de Gedempte Oude Gracht 24 interieurproducten ontworpen en in opdracht gemaakt.
Sinds 2009 is DailyLiving zich daarnaast gaan toeleggen op kinderen in de vorm van DailyKids. Verjaardagspartijtjes en creatieve middagen, speciaal voor kinderen van 5 tot 12 jaar.
Dit jaar is tevens een lustrum voor De Kookrebellen. In 2006 is Sjors van Wezel gestart als de meest biologische cateraar van Haarlem en omgeving. Wederom een zelfstandige partij die zich weet te onderscheiden en staande te houden in deze economie. In dit geval met eten.
Dit gaf de eigenaren een goede reden om de handen ineen te slaan. Waar het bij DailyLiving draait om creativiteit, weten de Kookrebellen te verrassen met geweldig eten. Samen hebben zij 'Honger naar creatie'. Voor groepen vanaf twintig personen organiseren DailyLiving en De Kookrebellen all inclusive teamuitjes volop creativiteit met aansluitend een compleet verzorgd diner.
Zaterdag 22 oktober is de officiële kick-off: 'Honger naar creatie'. Van 11:00 tot 15:00 uur kan men komen kijken en proeven in het atelier van DailyLiving, Gedempte Oude Gracht 24, Haarlem.
Bron: Dichtbij
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-03-22 Instock verhuist om meer voedsel te kunnen 'redden'
- 2023-03-10 Collectief van inkopers verbindt zich aan natuurinclusieve landbouw
- 2023-02-21 Groene en gezonde maaltijden in de zorg dankzij platform ToekomstProef
- 2023-02-17 Heerlijkheid Mariënwaerdt behaalt opnieuw Green Key Goud
- 2023-02-14 Valentijnsactie voor de Voedselbank
- 2023-02-14 Met pilot komt biologische aanbesteding door het Rijk stapje dichterbij
- 2023-01-30 Investeringsronde moet groei en internationalisering Anne&Max versnellen
- 2023-01-24 Hotelvereniging gaat voor 50% bio-groenten in 2025
- 2023-01-11 Vernieuwd EXKi-restaurant op Brussels Airport
- 2023-01-10 "Klimaatlabels hebben sterke invloed op duurzame voedselkeuze"
- 2023-01-10 Anne&Max wil vestiging in Leeuwarden openen
- 2023-01-05 Instock redde meer dan 400.000 kilo voedsel in 2022
- 2023-01-05 Omzet Sligro Food Group weer boven niveau pre-Covid
- 2023-01-03 Drees Peter van den Bosch vertrekt als Algemeen Directeur Hutten
- 2022-12-23 André Brouwer draagt zijn werk voor EKO-keurmerk Horeca over
- 2022-12-23 Provincie Brabant zet in op 50% biologische bedrijfscatering
- 2022-12-08 Bio- en ecoproducten van Nutribel nieuw bij QSTA
- 2022-11-16 Naturland pleit voor ten minste 50% biologisch in kinderdagverblijven, scholen en kantines
- 2022-11-15 Boeren die duurzaam produceren hebben streepje voor bij cateraar Hutten
- 2022-11-14 Overweldigend veel animo voor investeringsronde SLA