Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Kookrebellen en DailyLiving hebben 'Honger naar creatie'

De jubilerende Haarlemse bedrijven DailyLiving en De Kookrebellen slaan de handen ineen. Zaterdag 22 oktober wordt het creatieve teamuitje 'Honger naar creatie' gepresenteerd. Belangstellende zijn uitgenodigd om de kick-off te bezoeken van 11:00 tot 15:00 uur in het atelier van DailyLiving aan de Gedempte Oude Gracht.

In Haarlem ontbreekt het niet bepaald aan creativiteit. Waar vrijdag 7 oktober nog een tourbus door Haarlem reed langs creatieve verzamelgebouwen, weet Singrid van Waarde van DailyLiving zich al tien jaar staande te houden als onafhankelijk bedrijf. In 2001 is DailyLiving gestart in de Koningstraat met een interieurwinkel en een atelier voor interieurontwerp en workshops. Momenteel worden er vooral in het pand aan de Gedempte Oude Gracht 24 interieurproducten ontworpen en in opdracht gemaakt.

Sinds 2009 is DailyLiving zich daarnaast gaan toeleggen op kinderen in de vorm van DailyKids. Verjaardagspartijtjes en creatieve middagen, speciaal voor kinderen van 5 tot 12 jaar.

Dit jaar is tevens een lustrum voor De Kookrebellen. In 2006 is Sjors van Wezel gestart als de meest biologische cateraar van Haarlem en omgeving. Wederom een zelfstandige partij die zich weet te onderscheiden en staande te houden in deze economie. In dit geval met eten.

Dit gaf de eigenaren een goede reden om de handen ineen te slaan. Waar het bij DailyLiving draait om creativiteit, weten de Kookrebellen te verrassen met geweldig eten. Samen hebben zij 'Honger naar creatie'. Voor groepen vanaf twintig personen organiseren DailyLiving en De Kookrebellen all inclusive teamuitjes volop creativiteit met aansluitend een compleet verzorgd diner.

Zaterdag 22 oktober is de officiƫle kick-off: 'Honger naar creatie'. Van 11:00 tot 15:00 uur kan men komen kijken en proeven in het atelier van DailyLiving, Gedempte Oude Gracht 24, Haarlem.

Bron: Dichtbij
Publicatiedatum: