Bio-snackbar Natuurlijk Smullen genomineerd voor milieuprijs

Natuurlijk Smullen, de eerste biologische snackbar van Nederland, is met drie andere bedrijven, genomineerd voor de Milieuprijs Amsterdam West. De uitreiking van de Ondernemers Milieuprijs West is op 26 oktober aanstaande. Criteria voor de prijs is: hart tonen voor het milieu en een goed plan om het bedrijf te verduurzamen.

Helen Geul, eigenaresse van Natuurlijk Smullen op de Jan van Galenstraat heeft bewust gekozen voor alleen biologische producten en er is volop keus uit vegetarische snacks. Bovendien zijn er bij Natuurlijk Smullen ook glutenvrije snacks verkrijgbaar en iedere dag verse 'home-made' soep en salades. Binnenkort komen er vleesproducten afkomstig van een in de buurt gelegen zorgboerderij. Om het milieu te ontlasten gaan de gratis plastic zakjes eruit en worden de klanten gestimuleerd om een eigen draagtasje mee te nemen. Voor diegene die toch nog geen tasje heeft, kan voor twintig eurocent een biologisch afbreekbaar draagtasje kopen.


De uitreiking is op woensdag 26 oktober 2011. Inloop vanaf 18:00 uur met hapje en drankje. Locatie: Publiekshal stadsdeelkantoor, Bos en Lommerplein 250.

Bron: Dichtbij.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.