Nieuw in Rotterdam: Vief+Vuig, biologisch eten èn lekker dansen

Op de Rotterdamse Kruiskade opent een nieuwe zaak met twee concepten: Biologisch eten èn lekker dansen. Dansen op undergroundsounds op een afterparty en daarna gelijk door naar een gezond ontbijtje, lunch, workshop, borrel en een muzikaal optreden. En dat alles in één tent. Rotterdam heeft er vanaf donderdag 6 oktober weer een nieuwe zaak bij: Vief+Vuig.

Op de Kruiskade 26, tegenover café Beurs en in de voormalige Club zonder Concessies zit dit nieuwe concept, of eigenlijk concepten. "Vief staat voor het leven, bewust, groen. Dit vind je terug in het gebruik van basismaterialen in het interieur en in de menukaart. Alle producten zijn biologisch. Tevens is het een micropodium voor artiesten die hun kunsten graag vertonen aan een breed publiek. Iedereen die interesse toont mag zich met de programmering bemoeien. Zo willen dj’s vinyl workshops organiseren en komen arthouse filmfans met ideeën voor filmavonden", vertelt manager Sam Anders.

"Vuig, wat laag en smerig betekent, is beneden in de kelder. Donker en intiem, hier kun je terecht voor het hardere werk. Dj’s draaien op oude, platenspelers en het interieur is mede gemaakt door kunstenaars."

Vief+Vuig is zeven dagen per week geopend en heeft geen openingstijden. “Je kunt er in principe van ontbijt tot ontbijt terecht”, aldus Anders. De feestelijke opening is donderdag van 18:00 tot 06:00 de volgende ochtend. Tussen 21:00 en 02:00 uur gratis bier en wijn voor iedereen. Ook dit weekend zijn er nog allerhande activiteiten vanwege de opening.

Bron: Metro

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven