Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zoveel mogelijk bio-bloemen in assortiment

Nieuwe website voor afscheidsbloemwerk van Distel en Mirt

Distel en Mirt breidt de dienstverlening uit voor de uitvaart met onder andere een nieuwe website. "We hebben al een website met webshop voor onze winkel en zakelijke klanten, maar deze nieuwe website is specifiek gericht op afscheidsbloemwerk en alles wat daar bij komt kijken", vertelt Carolien Verdonk, eigenaresse van Distel en Mirt aan de Koningin Wilhelminalaan in Gorinchem.

Door de jaren heen is Distel en Mirt een specialist in het maken van afscheidsbloemwerk. "Niets ten nadele van bloemwerk dat aangeboden wordt door uitvaartondernemers, maar dat is vaak wat meer standaardwerk. Wij gaan verder dan dat. Een arrangement moet daadwerkelijk herinneren aan de overledene. De keuze voor afscheidsbloemen verdienen meer aandacht, en zijn op de persoon gericht. Ieder mens is uniek en heeft wel een lievelingsbloem of kleur. Bij een persoonlijk bloemwerk kijken we naar de vorm, de bloemen die daar bij passen en maken het geheel tot een waar kunstwerk."

Duurzaam

Distel en Mirt is als enige bloemist in de regio gecertificeerd, 'Barometer Duurzame Bloemist niveau zilver'. "Dit betekent dat we een streng inkoopbeleid voeren betreffende het milieu (zoveel mogelijk MPSA en biologische bloemen in ons assortiment hebben opgenomen) en ook op MVO gebied dragen wij ons steentje bij.

Bron: De Stad Gorinchem

Publicatiedatum: