Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zeilvrienden runnen tijdelijk een eigenzinnig en biologisch strandrestaurant in Domburg

Begin volgend jaar moet op het strand van Domburg een groots en chic paviljoen verrijzen, dat zich kan meten met Het Badpaviljoen, even verderop in de duinen. Maar om de enigszins afgeleefde strandtent die er nu nog stond een zomer leeg te laten staan was ook zo zonde, vond een stel Domburgse zeilvrienden.

En plannen voor een tijdelijk clubhuis werden in no-time plannen voor een eigenzinnig en biologisch strandrestaurant mét beachbar. Sommige restaurants beginnen met een gelikt concept en een flitsende website. Bij De Watertoren begonnen ze gewoon met de handen uit de mouwen te steken en na een paar weken klussen konden met Pasen de deuren open.

De friet, frikadellen en bitterballen (want je kunt de snackende badgast nooit negeren natuurlijk) zijn hier in ieder geval biologisch. En er is culinair ook veel meer te beleven. De kok (die eerder kookte op biologische boerderij 't Hof Welgelegen in Middelburg) maakt mooie salades en eenvoudige gerechten. Ook zijn er mosselen en oesters – met biologische bubbels.

Voor meer informatie: Strand 90, Domburg, 0118 581188, www.facebook.com/dewatertoren

Bron: Elsevier, SpecialBite




Publicatiedatum: