Oproep Bio Zoekt Keten: Dien projectvoorstellen in voor verdere marktontwikkeling

De markt van biologische producten blijft groeien in Vlaanderen. Toch blijft de ontwikkeling achter bij buurlanden. 'Bio zoekt Keten' roept daarom ondernemers op om een projectvoorstel in te dienen dat bijdraagt tot het ontwikkelen van de markt voor biologische producten. Een algemene voorwaarde is dat het project een duurzaam karakter heeft en kansen creëert voor een verdere ontwikkeling van de Vlaamse biologische landbouw- en voedingssector.

De oproep is bedoeld voor huidige en toekomstige ondernemers actief in de productie, verwerking en handel van biologische producten en levensmiddelen. Ook bedrijven in omschakeling naar biologische productie, onderzoeks- en voorlichtingsinstellingen en maatschappelijke organisaties actief in deze domeinen, komen in aanmerking. De deadline is op 10 oktober. Het gevraagde steunbedrag per project mag niet meer dan 20.000 euro bedragen. Daarbij moet de projectindiener minstens evenveel zelf financieren.

Meer informatie is te vinden op de website www.biozoektketen.be. Daar is uitgebreide informatie over de oproep en een aanvraagformulier te vinden. Ook staan daar voorbeelden van projecten die al eerder via 'Bio zoekt Keten' mee werden gefinancierd. Meer informatie is te verkrijgen bij Paul Verbeke via info@biozoektketen.be of 03286 92 68.

Bron: Bioforum Vlaanderen en FoodHolland 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.