Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nu ook wilde aardbeien in Fiordifrutta

Rigoni di Asiago heeft zijn aardbeienconfituur verbeterd

Alsof hij nog niet lekker genoeg was heeft de maker van Fiordifrutta zijn aardbeien jam verbeterd met de toevoeging van wilde aardbeien! Omdat Rigoni alleen fruit gebruikt voor het maken van Fiordifrutta en door de unieke bereiding van Fiordifrutta komen deze aardbeien wel heel goed tot hun recht op het favoriete ontbijt.

Kijk op deze website voor meer informatie over Rigoni.


Fiordifrutta, vers fruit uit een potje!

Fiordifrutta is een vruchtenspread, geproduceerd van uitsluitend biologisch fruit en gezoet met appelsuikers. De afgelopen jaren heeft Fiordifrutta de markt veroverd door zich te onderscheiden in uitzonderlijke kwaliteit en een eigen speciale smaak.

Heerlijk verse eigenschappen

Wat is er nou zou bijzonder aan deze vruchtenspread? Ten eerste komen alle ingrediƫnten van het fruit. En dit fruit is geplukt wanneer de tijd rijp is om er jam van te maken. Dat kan want de familie Rigoni verbouwt zelf fruit en ze bepalen zelf wanneer dit zover is.

Bovendien is Rigoni di Asiago een pionier en produceert sinds 1921 naar eigen recepten en op unieke wijze. Door gebruik van zeer moderne en revolutionaire productiemethoden kan Fiordifrutta bovendien op lage temperaturen worden geproduceerd. Op deze manier behoudt de vruchtenspread de meeste vitamines en mineralen en daardoor ook de smaak en eigenschappen van vers fruit.

Culinair manusje van alles

Fiordifrutta kan op veel verschillende manieren worden geconsumeerd. Het is lekker direct uit de pot of op brood en kan zeer goed gebruikt worden voor het garneren van gebak en desserts. Ook in de bereiding van milkshakes, yoghurt en ijs is Fiordifrutta lekker. En het gaat voortreffelijk samen met zowel jonge als belegen kazen. Combineer het kaasplateau bijvoorbeeld eens met Fiordifrutta vijg, een smaak die zeer goed samengaat met kazen van middelbare leeftijd. En wat te denken van een overheerlijke wildschotel in combinatie met Fiordifrutta pruim of zwarte bes?

Verkrijgbaarheid

Fiordifrutta wordt in Nederland gedistribueerd door Natoli BV. Het product is verkrijgbaar bij natuursupermarkten, speciaalzaken, biologische winkels en delicatessen- en gezondheidswinkels.

Voor meer informatie: www.rigonidiasiago.com
Publicatiedatum: