Biobest wil verder investeren in de Spaanse markt

Spanje, één van de belangrijkste tuinbouwproducerende landen van Europa, is ook één van de voornaamste afzetmarkten voor biologische bestrijding en hommels van Biobest. Ondanks het feit dat het niet altijd een eenvoudige markt is, bezit deze wel voldoende potentieel en groeimogelijkheden. Deze groei kan verwezenlijkt worden door de ontwikkeling van nieuwe toepassingen en door het aanboren van nieuwe markten zoals openbaar groen, fruit en siergewassen.

Biobest gelooft dan ook sterk in de Spaanse markt voor biologische producten en blijft investeren in de professionele aanpak en ondersteuning van zijn activiteiten in Spanje.

Om een voortdurende groei mogelijk te maken, heeft het bedrijf onlangs zijn lokale management uitgebreid en werd Mr. Juan Luis Pérez benoemd tot Algemeen Directeur van Biobest Spanje.

Mr. Pérez is 54 jaar, woont in Aguadulce (Almeria) en heeft verschillende jaren internationale ervaring in de tuinbouwsector. Voordat hij bij Biobest in dienst trad, was hij actief als Business Manager in de internationale zaadindustrie. Samen met Mr. Pedro P. Pellin, Commercieel Directeur, zal hij het volledige team aansturen en de onwikkelings- en groeistrategie van Biobest Spanje implementeren.

Voor verdere vragen en informatie, gelieve contact op te nemen met Bert Synaeve, marketing en communicatiemanager bert.synaeve@biobest.be

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.