Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zaterdag 27 november Ontmoetingsmarkt Duurzaam Wonen in Breda

Gebouw F, centrum voor architectuur, stedenbouw en landschap in Breda, gaat een Ontmoetingsmarkt Duurzaam Wonen organiseren voor particulieren die (samen met andere gelijkgestemden) een eigen huis willen bouwen. De Ontmoetingsmarkt gaat op zaterdag 27 november aanstaande van 14:00 uur tot 17:00 uur plaatsvinden in het Centrum voor Beeldcultuur aan de Reigerstraat 16 in Breda. De toegang is gratis.

Particulieren hebben meer vrijheid om te bepalen aan welke voorwaarden hun woning moet voldoen. Daardoor liggen er kansen om een interessante mix van duurzame of ecologische oplossingen toe te passen die beantwoordt aan een breed gamma van individuele doelstellingen, van puur economisch tot ideëel.Om die reden wil Gebouw F een Ontmoetingsmarkt Duurzaam Wonen opzetten met de bedoeling dat er informatie en kennis uitgewisseld kan worden over duurzame en/of ecologische woonvormen die nu door een steeds grotere groep als wenselijk en noodzakelijk gezien worden.

In dit onderwerp geïnteresseerde bezoekers kunnen beleidsmakers, adviseurs, ontwerpers, uitvoerders en leveranciers van duurzame materialen ontmoeten, om informatie in te winnen, interesse voor hun project te genereren, mogelijke samenwerkingen te initiëren en informeel contact te leggen met bestuurders.

Tijdens de Ontmoetingsmarkt worden er een lezing en korte presentaties gehouden door Irma Dekker van de gemeente Breda, Arjan Karssenberg van KWSA architecten, Marco Zaccara van 2012 architecten en Ad Vlems van Ecodorp Brabant.

Meer informatie: www.gebouwf.nl.

Bron: Duurzaamgebouwd.nl
Publicatiedatum: