Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Educatief en uitdagend speelgoed uit India

Houten speelgoed Maya Organic in Nederland verkrijgbaar

Nieuw dit jaar in Nederland is het speelgoed van Maya Organic, verkrijgbaar bij Hip & Eco. Maya Organic is educatief en uitdagend speelgoed uit India. De eenvoud daagt uit tot creativiteit, het kind oefent de oog-handcoördinatie en leert spelenderwijs de kleuren. Het speelgoed is geverfd met kleuren uit plantenextracten en gelakt met een natuurlijke lak, 100% gifvrij en hierdoor veilig voor baby’s en kinderen. Maya Organic is gemaakt van hout uit speciaal daarvoor aangelegde bossen en zelfs de verpakking is volledig gemaakt van gerecycled papier en bedrukt met soja-inkt. Hartstikke veilig en verantwoord dus.Verantwoord Hip & Eco

Hip & Eco verkoopt naast speelgoed ook kleding, accessoires en kraamcadeaus. Alle artikelen bij Hip & Eco zijn Fairtrade geproduceerd, 100% kinderarbeid-vrij, gemaakt van organic cotton (biologisch katoen) en/of ecologisch geverfd & gewassen. Sommige merken van deze webwinkel maken hun kleding van gerecyclede PET-flessen of hebben het Oeko-Texkeurmerk, wat betekent dat ze geen schadelijke stoffen bevatten.Tree Houten boom, bestaande uit 5 delen die op elkaar geplaatst kunnen worden. Zeer goed voor het herkennen van kleuren, vormen en de oog-handcoördinatie. Leeftijd: vanaf 12 maanden.

Ma Me Pa Trekspeelgoed, bestaande uit 3 schildpadjes: mama, ik en papa. De ronde schildjes in ballenvorm draaien mee. Leeftijd: vanaf 18 maanden.

Peppy Five Deze vrolijke poppetjes met stapelbare ringen zijn zeer goed voor het sorteren van kleuren, aantallen en het stapelen van klein naar groot. Leeftijd: vanaf 36 maanden.

Kijk hier voor het volledige assortiment.
Publicatiedatum: