Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

La Place verkocht aan Sun European Partners

Sun European Partners, LLP, de Europese adviseur van Sun Capital Partners, Inc., maakt bekend dat de transactie inzake de verkoop van V&D B.V. en La Place B.V. door Maxeda Retail Group B.V. is afgerond.

V&D is opgericht in 1887 en met circa 62 vestigingen de grootste warenhuisketen in Nederland. De onderneming heeft een sterke merknaam in Nederland met meer dan 1,7 miljoen bezoekers per week. La Place heeft een leidende positie als aanbieder van een gezond en biologisch assortiment. La Place heeft diverse formules waaronder restaurants, cafés, sandwichshops en chocolatiers en biedt deze formules zowel op stand alone basis als in de V&D warenhuizen aan.

Na het uitvoerig bestuderen van alle strategische opties – en de belangen van alle betrokken partijen in ogenschouw nemend – is het management van Maxeda, V&D en La Place ervan overtuigd dat Sun European Partners de beste mogelijkheden biedt voor het voortzetten van de succesvolle groeistrategie van V&D en La Place.

De ondernemingsraden hebben positief gereageerd op de nieuwe eigenaar en de gesprekken met de betrokken vakbonden waren zeer constructief.




Publicatiedatum: