Steeds meer bio bij winnaar GaultMillau-award

Sonoy in Emmeloord is winnaar geworden van de eerste Duurzaam Restaurant van het Jaar-award van GaultMillau. Het gebruik van eerlijke producten staan hoog in het vaandel van eigenaar Paul van Staveren. Voor hem is de award een erkenning voor een werkmethode waar Sonoy al een tijdje mee bezig is.

"Steeds meer gasten vragen of ze biologisch vlees kunnen krijgen. Maar dat kan ik nog niet voor 100 procent garanderen. Met groente kun je dat wel aangeven. Dus daar begin ik mee", aldus Van Staveren.

Van Staveren: "Neem nou de garnaal. Als een garnaal uit de Waddenzee naar Marokko gaat en daarna terugkomt, heb ik daar moeite mee. Dat kan ook in ons land. Vlees hoeft helemaal niet van ver weg te komen om een goede kwaliteit te bieden."

Bron: Misset Horeca


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven