Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Steeds meer bio bij winnaar GaultMillau-award

Sonoy in Emmeloord is winnaar geworden van de eerste Duurzaam Restaurant van het Jaar-award van GaultMillau. Het gebruik van eerlijke producten staan hoog in het vaandel van eigenaar Paul van Staveren. Voor hem is de award een erkenning voor een werkmethode waar Sonoy al een tijdje mee bezig is.

"Steeds meer gasten vragen of ze biologisch vlees kunnen krijgen. Maar dat kan ik nog niet voor 100 procent garanderen. Met groente kun je dat wel aangeven. Dus daar begin ik mee", aldus Van Staveren.

Van Staveren: "Neem nou de garnaal. Als een garnaal uit de Waddenzee naar Marokko gaat en daarna terugkomt, heb ik daar moeite mee. Dat kan ook in ons land. Vlees hoeft helemaal niet van ver weg te komen om een goede kwaliteit te bieden."

Bron: Misset Horeca

Publicatiedatum: