Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Ik ben autodidact expert in genezende werking voeding'

VS: Restaurant Prasino serveert bio-gerechten in St. Charles

Het restaurant Prasino in St.Charles, Illinois, focust op bio. Niet alleen het eten is duurzaam, ook de moderne eetzaal van de zaak is waar mogelijk duurzaam. Op het menu staan vele bio-producten, evenals veel glutenvrije producten. Pure smaak, dat is de inspiratie van Prasino.



Toen een ernstige ziekte haar familie trof, is Peggy Maglaris Kopley gaan kijken de bijdrage die gezond voedsel kon leveren in het herstel. "Ik werd een autodidact expert als het gaat om de genezende werking van voeding", vertelt ze. "Mijn familie is al heel lang actief in de horeca en al snel ontstond het idee om Prasino op te richten."



"We kunnen voldoen aan alle eisen van mensen met verschillende soorten diƫten." Het oog valt al snel op de uitgebreide fruitbar en de espresso-smoothie-sapbar bij de ingang van het restaurant. Prasino, het Griekse woord voor groen, verkoopt ook onder haar private label biologische fairtrade koffie, evenals olijfolie en biologische wijnen en gedistilleerde dranken.