Wil binnen vijf jaar 50 extra karren

GustOrganics heeft grote plannen met bio-voedselkar in New York

Bij 'Park Avenue' in New York staat een verfrissende nieuwe voedselkar. Deze unieke 'Organic Cart NYC', verkoopt niet alleen biologisch gecertificeerd voedsel, hij wordt ook nog eens aangedreven door zonne-energie. Dit is in het kader van een pilot-project van Alberto Gonzalez. Hij is eigenaar van GustOrganics. Dit is het enige gecertificeerde biologische restaurant en bar in New York. Alberto serveert al zijn drinken in bio-composteerbare bekers en verkoopt gezonde biologische producten als humus, salades en spinazie-omeletten.

Hij verkoopt vooral lokaal geproduceerde levensmiddelen, en dat ook nog eens betaalbaar. Klanten kunnen voor minder dan 10 dollar een complete biologische maaltijd kopen. Alberto heeft grote plannen. Het bedrijf wil in het voorjaar 2011 het 'wagenpark' met twee of drie karren uitbreiden. En ze streven naar nog een 50 nieuwe karren binnen vijf jaar. Toch is het hem niet te doen om het geld. "Belangrijker zijn de ecologische voordelen."


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.