Verkiezing van de Duurzaamste Hovenier van Nederland in 2010

Naast de al bekende verkiezing van de 'Tuin van het Jaar' gaat er in 2010 een nieuwe verkiezing van start. Het gaat hier om een initiatief van Innogreen BV.

De verkiezing is in het leven geroepen om het beeld en het imago van de sector met een positieve uitstraling neer te zetten, immers de meeste hoveniersbedrijven zijn al jaren zeer duurzaam bezig. Het milieu wordt steeds belangrijker en als groenmensen zijn we bijna altijd in de directe leefomgeving van mensen en dieren actief. Het doet er dan ook zeker toe hoe we deze leefomgeving inrichten en met wat voor materialen.

Meedoen aan deze verkiezing is dan ook een goede zaak. Deelnemers ontvangen een uitgebreide vragenlijst die ingevuld dient te worden. Er worden vragen gesteld over het gebruik en hergebruik van materialen tot aan hoe gaan we om met personeel, papiergebruik enzovoort. Elk hoveniersbedrijf kan zich inschrijven.

Vraag een inschrijfformulier aan door een e-mail te sturen naar info@innogreen.nl

Uit de ingestuurde lijsten zal een selectie gemaakt worden. Een aantal van deze bedrijven zal dan door de jury bezocht kunnen gaan worden om een nog beter inzicht in het bedrijf te krijgen. In de jury zitten onder andere Jurgen Smit, Peter Loef, Nico Wissink en Ruud Aanhane. De uitslag zal bekend gemaakt worden op de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg, januari 2011. De prijs zal bestaan uit een bijzondere Duurzame bokaal en dinerbon.

Doe mee en schrijf u in door een e-mail te sturen.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.