
Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- Is rauwe melk kefir de nieuwe superdrank?
- Voorstel bio-boeren moet forse daling consumentenprijs mogelijk maken
- Radicaal, biologisch en dynamisch
- Cornelis Mosselman zamelt geld in om producten te doneren aan Voedselbank
- Nieuwe lijn met biologische bakkerijproducten van Nederlandse bodem: Driekant Vitale Voeding
Top 5 - afgelopen maand
- Wetenschappelijke studie toont aan dat synthetische bestrijdingsmiddelen gevaarlijker zijn dan natuurlijke middelen
- Is rauwe melk kefir de nieuwe superdrank?
- Vogelgriepvaccin stapje dichterbij
- Voorstel bio-boeren moet forse daling consumentenprijs mogelijk maken
- Fotoreportage: Nederlandse exposanten op Biofach/Vivaness 2023
Wereldprimeur voor partycateringbedrijf
Fishes en Verhaaf Party Catering ontvangt MSC-keurmerk voor vis
Bij Fishes Market draait (bijna) alles om de lekkerste vis en de wereld erachter. Het concept vertelt over de zee, de vis en de vissers.
Nicolas Guichoux, directeur MSC Europa: "Felicitaties voor Fishes Market, de eerste party cateraar met het MSC traceerbaarheidscertificaat in Europa. Met Fishes Market leveren Verhaaf en Fishes duurzaam gevangen vis met het MSC-keurmerk. Fishes Market en haar klanten dragen daarmee rechtstreeks bij aan gezonde visbestanden en oceanen."
"Het begon allemaal met een romantisch ideaal. Het vangen van vis met kleine bootjes, die geen schade toebrengen aan het milieu en uit gezonde populaties, die ook van hoge kwaliteit zijn. Vis moet lekker, vers en duurzaam gevangen zijn", zegt Bart van Olphen, oprichter van Fishes. In 2008 ontving Fishes de prijs voor de meest duurzame visonderneming ter wereld.
Fishes Market biedt binnen een seizoenconcept, verse producten en duurzame catering voor alle soorten ontvangsten: van recepties tot diners. Direct van de vissersboot naar de open keuken en voor de ogen van de gasten met respect voor het product voorbereid en geserveerd.
Bron: HighProfile
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-03-22 Instock verhuist om meer voedsel te kunnen 'redden'
- 2023-03-10 Collectief van inkopers verbindt zich aan natuurinclusieve landbouw
- 2023-02-21 Groene en gezonde maaltijden in de zorg dankzij platform ToekomstProef
- 2023-02-17 Heerlijkheid Mariënwaerdt behaalt opnieuw Green Key Goud
- 2023-02-14 Valentijnsactie voor de Voedselbank
- 2023-02-14 Met pilot komt biologische aanbesteding door het Rijk stapje dichterbij
- 2023-01-30 Investeringsronde moet groei en internationalisering Anne&Max versnellen
- 2023-01-24 Hotelvereniging gaat voor 50% bio-groenten in 2025
- 2023-01-11 Vernieuwd EXKi-restaurant op Brussels Airport
- 2023-01-10 "Klimaatlabels hebben sterke invloed op duurzame voedselkeuze"
- 2023-01-10 Anne&Max wil vestiging in Leeuwarden openen
- 2023-01-05 Instock redde meer dan 400.000 kilo voedsel in 2022
- 2023-01-05 Omzet Sligro Food Group weer boven niveau pre-Covid
- 2023-01-03 Drees Peter van den Bosch vertrekt als Algemeen Directeur Hutten
- 2022-12-23 André Brouwer draagt zijn werk voor EKO-keurmerk Horeca over
- 2022-12-23 Provincie Brabant zet in op 50% biologische bedrijfscatering
- 2022-12-08 Bio- en ecoproducten van Nutribel nieuw bij QSTA
- 2022-11-16 Naturland pleit voor ten minste 50% biologisch in kinderdagverblijven, scholen en kantines
- 2022-11-15 Boeren die duurzaam produceren hebben streepje voor bij cateraar Hutten
- 2022-11-14 Overweldigend veel animo voor investeringsronde SLA