Fishes Market, het nieuwe cateringconcept van Fishes en Verhaaf Party Catering, heeft als eerste partycateringbedrijf ter wereld het MSC-keurmerk voor duurzame wild gevangen vis ontvangen.
Bij Fishes Market draait (bijna) alles om de lekkerste vis en de wereld erachter. Het concept vertelt over de zee, de vis en de vissers.
Nicolas Guichoux, directeur MSC Europa: "Felicitaties voor Fishes Market, de eerste party cateraar met het MSC traceerbaarheidscertificaat in Europa. Met Fishes Market leveren Verhaaf en Fishes duurzaam gevangen vis met het MSC-keurmerk. Fishes Market en haar klanten dragen daarmee rechtstreeks bij aan gezonde visbestanden en oceanen."
"Het begon allemaal met een romantisch ideaal. Het vangen van vis met kleine bootjes, die geen schade toebrengen aan het milieu en uit gezonde populaties, die ook van hoge kwaliteit zijn. Vis moet lekker, vers en duurzaam gevangen zijn", zegt Bart van Olphen, oprichter van Fishes. In 2008 ontving Fishes de prijs voor de meest duurzame visonderneming ter wereld.
Fishes Market biedt binnen een seizoenconcept, verse producten en duurzame catering voor alle soorten ontvangsten: van recepties tot diners. Direct van de vissersboot naar de open keuken en voor de ogen van de gasten met respect voor het product voorbereid en geserveerd.
Bron: HighProfile

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- Is lupine het gouden boontje van Nederlandse bodem?
- "Totaalassortiment aanbieden is een uitdagende maar ook zeer passende stap"
- Agrifirm start pilots rondom regeneratieve landbouw
- Regering moet onderzoek doen naar nutriënten uit menselijke mest
- De Nieuwe Winkel verkozen tot Beste Biologische en Groenterestaurant
Top 5 - afgelopen week
- "Honger in Afrika indirect gevolg van steeds meer biologische producten eten"
- Boeren roepen burgers op om poep en plas te doneren
- Fotoreportage BioXpo - Veel nieuwe producten bij de Nederlandse exposanten
- Machandel nu volledig in Britse handen
- Druiventuin in de verkoop, maar telers stoppen (nog) niet
Top 5 - afgelopen maand
- Annette Harberink vertrekt van Natuurderij Keizersrande
- Europees parlement stemt met grote meerderheid voor marktgestuurde stimulering van bio-landbouw
- Zenderense Es behaalt Skal-certificaat
- "Honger in Afrika indirect gevolg van steeds meer biologische producten eten"
- Boeren roepen burgers op om poep en plas te doneren
Wereldprimeur voor partycateringbedrijf
Fishes en Verhaaf Party Catering ontvangt MSC-keurmerk voor vis
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-05-20 De Nieuwe Winkel verkozen tot Beste Biologische en Groenterestaurant
- 2022-05-18 Aantal foodtruckondernemingen sinds 2017 verdubbeld
- 2022-05-17 Marktplaats voor horeca met overschotten en imperfecte producten
- 2022-05-17 Woonzorgcentrum en biopluktuin starten samenwerking
- 2022-05-16 Anne&Max zet hotelketen voor insecten op
- 2022-05-13 Bij SLA eten kinderen tot en met 10 jaar gratis
- 2022-05-11 "We kunnen nu eindelijk ons pand in zijn volledigheid benutten"
- 2022-05-10 Anne&Max opent 25e vestiging
- 2022-05-10 5 nominaties voor Beste Biologische Restaurant
- 2022-05-04 "Na twee aspergeseizoenen die getekend werden door Corona, knallen we nu nog meer dan voorheen"
- 2022-05-03 The Farm Kitchen lanceert Climate Positive Award
- 2022-04-28 Bio-ijsthee Anne&Max nu ook verkrijgbaar voor thuis
- 2022-04-20 CDA-fractie tegen plan van eigen Wetenschappelijk Instituut voor minimumleeftijd fastfood
- 2022-04-07 Initiatiefnemers Eerlijk eten uit de streek bereiden complete lupine maaltijd bij DID-IT
- 2022-04-06 Luxe thuis dineren met Bio Proeflokaal @home
- 2022-03-29 Restaurant Logica maakt tafels van afgeschreven terrasbanken
- 2022-03-16 Horecabeurs Goes sterk terug in 2022
- 2022-03-01 Duurzame horecalocatie kunnen nu aangemeld worden voor Gaia Green Awards
- 2022-02-21 Bijna 20 procent coronasteun naar de horeca
- 2022-02-18 Nieuwe flagship locatie voor The Avocado Show in Westfield Mall of the Netherlands