Fishes Market, het nieuwe cateringconcept van Fishes en Verhaaf Party Catering, heeft als eerste partycateringbedrijf ter wereld het MSC-keurmerk voor duurzame wild gevangen vis ontvangen.

Bij Fishes Market draait (bijna) alles om de lekkerste vis en de wereld erachter. Het concept vertelt over de zee, de vis en de vissers.

Nicolas Guichoux, directeur MSC Europa: "Felicitaties voor Fishes Market, de eerste party cateraar met het MSC traceerbaarheidscertificaat in Europa. Met Fishes Market leveren Verhaaf en Fishes duurzaam gevangen vis met het MSC-keurmerk. Fishes Market en haar klanten dragen daarmee rechtstreeks bij aan gezonde visbestanden en oceanen."

"Het begon allemaal met een romantisch ideaal. Het vangen van vis met kleine bootjes, die geen schade toebrengen aan het milieu en uit gezonde populaties, die ook van hoge kwaliteit zijn. Vis moet lekker, vers en duurzaam gevangen zijn", zegt Bart van Olphen, oprichter van Fishes. In 2008 ontving Fishes de prijs voor de meest duurzame visonderneming ter wereld.
 
Fishes Market biedt binnen een seizoenconcept, verse producten en duurzame catering voor alle soorten ontvangsten: van recepties tot diners. Direct van de vissersboot naar de open keuken en voor de ogen van de gasten met respect voor het product voorbereid en geserveerd.

Bron: HighProfile