Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Luxe hotel in Londen is volledig eco

Art Deco voldoet aan eco-toekomst. Met de heropening van de Savoie - een Fairmont-hotel - krijgt Londen niet alleen zijn meest beroemde glamoureuze hotel terug, maar ook een luxe huis met de hoogste milieu-eisen.

Het Fairmont Savoy-hotel in Londen wordt vanaf 10 oktober 2010 weer heropend. Het is dan een van de groenste hotels in Europa. Tijdens de renovatie is bijna drie miljoen euro geïnvesteerd in een efficiënt energie-, water- en afvalbeheer. Tot de milieu-innovaties behoort onder meer de nieuwe gecombineerde warmtekrachtcentrale. Vanaf de heropening hebben eco-bewuste gasten de mogelijkheid om met een groen geweten in een luxe hotel te verblijven. In het restaurant wordt vanzelfsprekend alleen met biologische ingrediënten gewerkt. Ook mogen gasten die aankomen in hun hybride auto's gratis parkeren bij het hotel.

Er is ook een speciaal pakket beschikbaar. Milieu-geïnteresseerde gasten worden dan met een luxe hybride sedan van het vliegveld opgehaald, doen daarna een drie uur durende eco-tour door Londen en kunnen vervolgens genieten van een biologisch diner.