Vlam In De Pan: 'eigenlijk nog veel meer bio-producten'

Restaurant Vlam In De Pan in Haarlem heeft het eerste EKO-keurmerk voor de Horeca woensdag ontvangen. Controle-organisatie SKAL ziet erop toe dat minimaal 60% van alle ingrediƫnten van biologische herkomst is. Eigenaresse van 'de Vlam' is Femke van den Heuvel: "De echte hoeveelheid bio-producten is nog veel groter. Maar de kruiden uit eigen tuin of de streekproducten die ik in de omgeving koop zijn weliswaar helemaal biologisch, maar die worden niet door SKAL gecontroleerd. Dus tellen ze niet mee voor mijn keurmerk. Maar ik denk dat ik doorgaans op meer dan negentig procent bio uitkom."

Klik hier om het radiofragment te beluisteren.

Bron: Radio 1


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven