Canada: Solefood wint 15.000 dollar voor project gemeenschapstuin

Solefood is winnaar van de 2010 'Gardens for Food organic garden'-wedstrijd geworden. Dit is een subsidiewedstrijd, de boerderij uit Vancouver krijgt 10.000 dollar voor hun gemeenschapstuinproject en 5.000 dollar voor het technische ontwerp. "We zijn vereerd en opgewonden om te mogen werken met Nature's Path, een pionier voor duurzaam ondernemen. De ondersteuning van Nature's Path zal Solefood helpen bij het creëren van een stedelijke boerderij", aldus de woordvoerder van Solefood.

Nature's Path Organic Foods heeft als missie om het biologische areaal te doen stijgen zodat elke Canadees toegang krijgt tot kwalitatief hoogwaardige, gezonde en biologische voeding. "Ons doel is om vooruit te komen. Door toegang te verstrekken tot gezonde, biologische voeding en mensen van informatie te voorzien, hopen we de sociale verantwoordelijkheid te bevorderen", zegt Arran Stephens, directeur van Nature's Path.

11-08-10


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.