Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fresh! Home Collection: homewear van biologisch katoen en bamboe

Hype of de hype voorbij, duurzaamheid is een thema waar je inmiddels niet meer omheen kunt. Feit is dat er steeds meer aandacht komt voor artikelen die duurzaam zijn zonder dat het afdoet aan de schoonheid van de artikelen, en daar zijn ze bij Fresh! erg blij mee. In het voorjaar al aangekondigd, nu dan in de najaarscollectie alom aanwezig, artikelen van bamboe gecombineerd met biologisch katoen.

De collectie beddengoed, badgoed, homewear en plaids, wordt naar eigen ontwerp en exclusief voor Fresh! Home Collection gemaakt. De kleding, bij Fresh! homewear genoemd, omdat het heerlijk is voor in huis om in te relaxen, maar eigenlijk te mooi is om alleen mee thuis te blijven, moet comfortabel zitten maar daarnaast de vrouw ook het terechte gevoel geven dat ze er prachtig uitziet.

Vrouwen kunnen zich mooi voelen in de kleding van Fresh! Daarnaast is het een stijl die niet volgend jaar uit is. Het kan dus langer mee, ook al omdat stukken uit verschillende collecties weer met elkaar kunnen worden gecombineerd. Ieder kan dus zo haar eigen draai aan het resultaat geven.

Bamboe: duurzaam, mooi sober en super trendy

Bamboe is het snelst groeiende gewas ter wereld, en dat zonder groeibeorderaars of pesticiden! Hoewel je er misschien niet meteen aan zou denken leent Bamboe zich uitermate goed voor het verwerken tot garens om daar vervolgens superzachte stoffen van te weven of te breien. Aldus wordt van bamboe textiel gemaakt dat zacht, soepel, comfortabel en vormvast is. En deze artikelen vind je dus terug in de najaarscollectie van Fresh! Zoals je mag verwachten van dit label oogt het wel mooi sober en zijn de kleuren helemaal van deze tijd.

Fresh draagt een steentje bij

Oprichtster Denise Krul: "Ik ben van mening dat als je in deze tijd nog wat wilt produceren dat je daar goed over na moet denken. Dagelijks wordt er al zo veel rommel geproduceerd dat we in een echte wegwerpmaatschappij zijn beland. Gelukkig begint er langzaam maar zeker een kentering in het denken daarover te ontstaan, zowel landelijk als ook mondiaal. Graag willen wij daar ons steentje aan bij dragen."

Bron: Allesduurzaam, 15-07-10
Publicatiedatum: