Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Collumn Jaap de Vries van Skal: Buiten jezelf treden levert veel op

Een maand geleden hield Skal een zeer succesvol symposium over toezicht. Dat was ter gelegenheid van het vertrek van onze voorzitter Wim Duffhues en de benoeming van Suzanne van der Pijll als nieuwe voorzitter. Enkelen van u namen actief aan deze bijeenkomst deel. Om zoveel mogelijk te kunnen leren hadden we heel bewust ook personen uitgenodigd van buiten ons bestaande bio-netwerk. Er zaten daarom veel deskundigen en toezichthouders vanuit andere werkvelden in de zaal.

Fantastisch wat we in deze brede samenstelling van elkaar konden opsteken. Door buiten de eigen kring te zoeken krijg je nieuwe ideeën en impulsen, die Skal graag deelde met de aanwezige bio-bedrijven. Die ideeën kunnen we bovendien goed gebruiken voor actualisering van onze toekomstvisie. Een onafhankelijk Skal ten dienste van bio-bedrijven. Een Skal dat waar gewenst en mogelijk haar werkveld en dienstenaanbod verbreedt met die zaken waar bedrijven en consumenten behoefte aan hebben.

Jaap de Vries, directeur Skal

07-07-10

Publicatiedatum: