Goos Cardol: 'Veel kansen voor duurzame producten op festivals'

Duurzame producten op festivals. Het is nog redelijk nieuw, maar er liggen volop kansen. Het kan festivals een andere dimensie geven. Dat zegt kenniscoördinator Goos Cardol van het Real Food Kennisnet. Vorige week vrijdag sprak hij op een symposium over festivals en duurzaamheid van Festival Mundial in Tilburg. De aanwezigen waren organisatoren van festivals. Zijn invalshoek: duurzaam voedsel (real food) op evenementen. "Na afloop werd enthousiast gereageerd op de real food-hapjes."

Upgraden

"Festivals moeten hun eetkraampjes upgraden. De snelle vette hap voert nog altijd de boventoon. Geleidelijk aan komt er wat meer variatie in het voedsel." Real food kan de fun-factor van duurzaamheid worden op festivals. "Deze trend biedt kansen voor publiek, sponsoren, maar ook ondernemers die real food produceren en leveren."

Kennisnet

Cardol is namens de ZLTO één van de kwartiermakers van het Real Food Kennisnet. Het Kennisnet biedt ontmoetingsmogelijkheden voor ondernemers in de hele keten. Ook stimuleert het nieuwe samenwerkingsverbanden.

Voor meer informatie is Cardol bereikbaar via de mail goos.cardol@zlto.nl.

25-06-10


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven