"Andere, belangrijke ontwikkelingen binnen ons bedrijf vragen meer focus"

Neleman sluit winkels in Amsterdam en Utrecht

Neleman Wijnen heeft haar brandstores in Amsterdam en Utrecht gesloten. Snel veranderende tijden vragen om aanpassingen in de bedrijfsstructuur, meldt het bedrijf. Derrick Neleman bevestigt dat beide wijnwinkels vanaf nu blijvend gesloten zijn. "De omzet blijft achter en andere, belangrijke ontwikkelingen binnen ons bedrijf vragen meer focus. Wij zijn daar niet alleen in. Ook andere bedrijven lopen tegen deze uitdagingen aan. Onze webshop is nog altijd een top-5-speler en de export gaat goed. In onze bedrijfsplannen voor 2024 staat break-even, voor 2025 winst. Dat is onze belofte aan de aandeelhouders, en we doen er alles aan om die belofte na te komen."

Derrick bij de winkel in Amsterdam

Neleman ziet dit als een nieuw begin. "Wij kunnen ons nu nóg meer focussen op het maken van de lekkerste biologische wijnen in ons wijnhuis in Valencia. En op de online webshop en onze verkooppartners. Natuurlijk blijf je van harte welkom in onze wijnwinkel in Zutphen en ons wijnhuis in Casas del Rey, waar je de beleving van Neleman, de boodschap en de missie achter de bio-wijnen nog altijd als een ontdekkingsreis meemaakt."

"We gaan onverminderd gemotiveerd door met onze missie: meer biologische wijn ten koste van reguliere wijn, gemaakt van bespoten druiven. Jij kunt helpen door voor biologische wijn te kiezen van Neleman of van één van onze gewaardeerde collega's, die ook met hart en ziel biologische wijn maken zonder gebruik van pesticiden en herbiciden."

Voor meer informatie:
Neleman B.V.
Berkelkade 14b
7201 JE Zutphen
hallo@neleman.org
www.neleman.org


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven